Blogg


Hvordan konkurranse?

Heisann, jeg tenkte jeg skulle ha en konkurranse snart, med en premie som jeg ikke vet helt enda hva skal være. Men for at jeg skal lage en konkurranse, hadde det vært veldig fint om dere kan si ossen det skal være. Jeg tenkte fotokonkurranse, men vet ikke helt jeeeg.

Nå må jeg komme meg i gang med å øve til mattetentamen, også drar jeg på dansing etterpå. Blogges!
 

Hvordan konkurranse vil dere ha?

Tok en mini pause!

Hei, siden det er jul, har jeg hatt så mye å gjøre, og jeg har ikke fått tid til å bloggen, men nå er jeg tilbake igjen! Akkurat nå er Maria hos meg, hun har sovet hos meg fra i går, og vi har hatt one tree hill maraton, spist taco, tatt bilder og bare slappa av. Snart skal hun bli hentet, og da drar jeg til Markus en tur, også senere skal jeg ut å spise med familien. Det blir en utrolig koselig dag. 

De siste dagene har jeg vært mye på familiebesøk ogsånt, sovet hos bestemor, spist masse deilig mat osv. Det er utrolig trist at det snart er over.. Men jeg ser hvertfall utrolig fram til nyttårsaften, skal bli utrolig koselig!

Har du hatt det bra i jula?

Ukens spørsmål!

Heisann, nå tenkte jeg å ha ukens sprøsmål, bare for å ha noe å blogge om egentlig. Jeg kommer mest sannsynlig til å svare på video, og det gjør jeg sikkert på slutten av denne uken. 


Hva lurer du på?

mandag

Hei, nå har jeg tatt en laang deilig dusj etter å ha vært på dansinga. Vi skal ha forestilling neste uke, så vi brukte bare tiden til å gå gjennom dansen ogsånn. Etter skolen dro meg og Maria hjem til Tabea, og der var vi kanskje en time, så var jeg med Maria hjem til hu. Vi gjorde ikke så mye egentlig, bare slappa av helt til broren min kom og hentet meg. 

Jeg har pakket inn noen kalendergaver til Tabea, siden vi kjøper kalendergave til hverandre vært år. Det er en tradisjon vi har, haha. Også nåå har jeg akkurat laget meg deilig pizza som jeg skal spise mens jeg ser på en eller annen film.

Ha en fin kveld ! 

Christmas

åå,jeg får så sinnsykt mye inspirasjon og julefølelse når jeg ser på julebilder ogsånn, disse bildene er fra weheartit:

Får du inspirasjon av sånne bilder?

advents kalender og pepperkake baking!

Hei, i går hadde jeg ikke så god tid, så rakk desverre ikke å blogge. Etter at meg og Annika stod opp igår baka vi pepperkaker, og de ble utrolig gode. Også laga vi sånne store hjerter som vi skal pynte og henge i vinduet. Også skal vi spare de helt til julaften og spise de da. Når i var ferdig med å lage de, gikk vi og ordna oss, også dro vi en liten tur til Vegard med noen andre folk, også etter det dro jeg på jentekveld hos Silje. Det var utrolig koselig! 

Når jeg stod opp gikk jeg ned, og der lå adventsgava mi. Jeg får nemlig ikke sånn gave hver dag, jeg får heller en større gave hver advent. Pluss at jeg har kinderkalender da. I gaven jeg åpnet i dag var det en leppestift som var knæsj rød, og det ble jeg utrolig glad for! Jeg har hatt lyst til å kjøpe det hele tida, men har aldri gjort det.

 

Ossen kalender har du? hva syntes du om bildene?

Pretty little liars

Heihei, nå har meg og Annika akkurat spist deilig taco, og vært litt ute og tatt bilder, så nå bare sitter vi i senga og slapper av med pretty little liars. Om du ikke har sett serien, så anbefaler jeg den virkelig, den er utrolig spennende og bra! Som sagt skal jo vi til Kari etterpå, og det kommer nok til å bli utrolig koselig. Så da blogger jeg nok til kvelden igjen.


Ser du på pretty little liars?

Endelig fredag!

Hei, nå skal det virkelig bli godt med helg! Denne uka har egentlig gått litt sakte, og jeg har hatt en del å gjøre, så da blir det deilig å sove litt lenge. På skolen i dag hadde jeg samfunnsfag prøve, siden jeg gikk glipp av den i går, og det gikk veldig bra egentlig, håper på en 4 ellerno. Også har vi bare hatt sånne helt vanlige kjedelige fag... 

Om ikke så lenge drar jeg til Annika, og der skal vi være frem til klokken 7 ellernoe, så drar vi ned til Kari for å se på film. Etter vi har vært der drar meg og Annika hjem til meg, så skal hun sove her, så det blir jo koslig. Pluss at det er jo 1.desember i morgen og da skal vi lage pepperkaker og kanskje pynte rommet mitt med julepynt, ååh som jeg gleder meg til juul! ♥♥ 


åå, denne er så sinnsykt god! vi kjøper den ofte til å ha i mattetimen, hihii.


Iphone kvalitet (Y)


Hva skal du idag? gleder du deg til desember?

Thursday!

Hei, i dag på skolen ble jeg veldig dårlig når sånn ca halve dagen hadde gått, så da dro jeg hjem. Når jeg kom hjem la jeg meg ned i senga og sovna med en gang, herregud jeg var så trøtt! Og det er jeg fortsatt for å si det sånn. 

Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av og gjøre litt lekser til i morgen, og siden jeg gikk glipp av prøven i dag, må jeg ta den i morra, så jaa... Også har jeg biler (godteri) som jeg kan trøste meg med daa, yeeey!


ÅÅhh, det er så godt! men snart har jeg spist de opp, heh.

 

Hva gjør du i dag?

er det noen som kan lage en header til meg?

Hei, jeg vet ikke hvorfor, men man kan ikke se headeren min på designet mitt lenger, eller så er det bare på min pc, jeg vet ikke. Uansett er jeg utrolig lei av det, så jeg har lyst på ny header. Om noen er interessert i å lage en til meg, så legg igjen en kommentar her, send melding eller skriv på mail, sara_b_1997@hotmail.com, så sender jeg to eller tre bilder til deg.

Jeg trenger egentlig ikke fortelle så mye om dagen min i dag, jeg har nesten bare sovi og spist, haha spennende dag... Også har jeg hørt litt på julesanger ogsånn da. Åå jeg gleder meg så til juul!

Vil du lage header til meg?

Overnattingsbesøk!

Hei, i dag var meg og Annika på dansing, og etter det dro vi hjem til meg også så vi på film og spiste potetgull, koseliig! Det er faktisk bare to uker til forestillinga, så det var bare denne gangen og neste gang for å øve sånn skikkelig, men jeg trur det går ganske bra. Vi skal ha sånne politihatter, syykt kult! hahaa. 

Nå har Tabea også kommet, og vi skal nok bare slappe av resten av kvelden, for vi skal nemlig på hospitering på skogmo videregående imorra. Jeg tror nok mest sannsynlig jeg skal gå der, så da får jeg se hvordan det er der.

Hva har du gjort i dag?


Gårsdagens blogg blee..

... http://nikar.blogg.no! Du vinner en vurdering og 5 kommentarer på bloggen din:)

Vurdering:

Du skriver helt sinnsykt bra, og har veldig spennende innlegg. Jeg liker også at du varierer litt om hva du blogger om. Du tar utrolig fine bilder, og jeg liker veldig godt at blogger har store bilder, noe som du har, så det er jo utrolig bra. designet ditt er kanskje litt kjedelig, i og med at du bare har helt hvit vanlig bakgrunn, og ikke noe sidemeny.  Alt i alt så virker du som en veldig søt jente, og jeg vil gjerne lese bloggen din videre:)

Karakter: 5-

Hva syntes du om vurderingen?

Vil du bli dages blogg?

Heisann, i dag skal jeg nesten ikke være hjemme, så jeg tenkte å ha dagens blogg, siden jeg fikk et forslag om det. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med, og jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du. Vinneren får en vurdering, og 5 kommentarer spredt rundt på bloggen.


Er du med?

Videoblogg - random #2

Hei, nå har jeg laga en videoblogg med litt forskjellige klipp, så her er den:

 


Ta på 720p for best kvalitet.

Hva syntes du om videoen?

Forslag til hva jeg kan blogge om?

Heisann, sist gang jeg begynte å blogge igjen sa jeg at jeg ikke skulle plutselig ta en pause, men det skjedde noe som jeg helst ikke vil ta her, så jeg orka rett og slett ikke. Nå skal jeg starte igjen, og håper jeg greier å blogge hver dag, skal prøve på det. Nå som det er snart desember blir det jo en del å blogge om,  jeg skal virkelig prøøve å blogge flere gager om dagen.  Vi er endelig ferdig med alle tentamene, så det er jo utrolig deilig. Vi har bare noen få prøver ogsånn igjen før jul. 

I det siste har jeg egentlig ikke gjort så mye, bare vært litt med venner og kjærsten ogsånn, og slappa av. I kveld skal jeg på kino med Annika, vi skal se Twilight, og jeg gleder meg no helt sykt til å se den! Håper virkelig at den er braa. Etter vi har sett den skal jeg sove hos Annika, så det blir jo koselig. Jeg kommer kanskje med et innlegg senere i kveld, hvis ikke kommer det i morgen.


<3

Meen, det jeg egentlig skulle si, var å spørre om dere har noen tips til hva jeg kan blogge om, hvis det er en gang jeg ikke aner eller har noe å blogge om, så gjerne kom med forslag.

Hva vil dere lese om på min blogg?

Min skoledag!

Hei, nå er jeg hos Annika, og her skal jeg være fram til klokka fem, siden jeg skal på konferansetime. Jeg hater det, og gruer meg alltid. Så får håpe det går fint. Vi skal nok bare slappe av og se om det er noen lekser å gjøre. 

På skolen holder vi på å skrive debattartikkel på nynorsk, og herregud det er vanskelig! Men er heldighvis snart ferdig da. Ellers idag har vi jobba med et prosjekt i rle, også har vi hatt samfunnsfag, der hvor vi egentlig skulle si litt om en sak og lage en liten presentasjon i grupper, men gruppa vår misforstod veldig, så vi gjorde feil, haha... 

Etter konferansetimen drar meg og mamma til torp for å hente søstra mi som kommer hjem fra Trondheim, så det blir jo koselig!

Hva skal du i dag?

Just girly things

 


Liker du sånne bilder?

Høst Bilder av meg og annika!

Hei, jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var borte hele dagen, og etter bursdagen til Maria sov jeg hos Annika, og vi var så slitene, så vi la oss nesten med en gang. Litt etter at vi stod opp i dag dro vi hit, også har vi vært ute og tatt litt bilder ogsånn, her er noen:Snart skal vi stelle oss, også dra i bursdag, så vi blogges senere eller i morgen.

Hva syntes du om bildene?

Hvem kjole er finest?

Jeg trenger virkelig en ny kjole nå, kanskje en jeg kan ha på julaften eller noe, og de her var bare så utrolig fine! Men jeg vet ikke helt hvem jeg vil ha da... Hvem syntes du var finest?

 

Bytur med Annika!

Hei! Etter skolen i dag tok meg og Annika bussen til down town, og der gikk vi litt rundt og skikka, også fant vi sånne kule haloween ting ogsånn, har ikke kjøpt noe enda, men skal kanskje det. Så satt vi litt på bergbys og spiste, også kjøpte jeg bursdagsgave til Maria, siden hun skal feire bursdagen i morra, det blir koseliig♥♥

Nå skal jeg ta meg en dusj, også bare slappe av resten av kvelden. Kommer nok et innlegg senere!

Hva gjør du i dag?

Dansing!

Hei, nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra dansinga. Vi har fini ut at vi skal ha på oss sånne politihatter på danseforestillinga, så det blir jo morsomt! Meg og Annika kom ganske tidlig, så derfor gikk vi ut og spurte noen småbarn om vi kunne sparke fotball med de, hahah. De var litt søte da!

Som jeg sikkert har skrivd 5 ganger har vi jo fri imorgen, så resten av kvelden kommer jeg bare til å slappe av og se på film. Haha, han ene gutten skulle ta bilde av oss, og sånn ble det.........


Hva har du gjort i dag?

no school today

Og ikke på tirsdag eller onsdag heller!, wohoo! Som jeg har sagt, har vi jo fri idag, imorra og på onsdag, og det er så sinnsykt deilig!  Nå ligger jeg bare i senga pakket under dyna mi, for det er jo så forferdelig kaldt! også spiser jeg deilig maat♥♥ Senere skal jeg en liten tur til byen med Annika, trukke jeg kommer til å kjøpe noe siden jeg har så lite penger, men får se. Etter vi har vært der, går vi bare bort te dansinga, siden det ikke er så langt. Vi skal på jazzfunk i dag, og jeg gleder meg skikkelig til å få dansa og trent litt igjen,


 Et bilde fra sommern når vi var i vrådal, miss it ! 

 

Har du fri fra skolen?

 

Langhelg!

Heihei, nå sitter jeg i stua til bestemor og slapperav, det er bare internett her nede, og ikke oppe på rommet mitt, haha.. Også spiser jeg lovehearts, det er så godt♥♥ Har seriøst blitt helt hekta på det! Senere i dag skal vi dra på middag hos tante og onkel og søskenbarnet mitt, også skal jeg kanskje være litt med Markus, så det blir koselig! Det er utrolig deilig, for vi har fri helt til onsdag, pga det er planleggingsdag, så da blir det skikkelig langhelg. Jeg skal nok ikke gjøre sånn veldig mye spesielt, bare slappe av, også dra på dansing ogsånn.Nå skal jeg gå opp på rommet, og se på one tree hill, så blogges senere i dag!

Skal dere ha planleggings dag til uka?

Taken 2

Hei! 

I dag har jeg egentlig bare slappet av, sov hos Maria fra i går til i dag, og vi var ute og spiste i går siden hun hadde bursdag som jeg skrevet i det forje innlegget. Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, for meg og Annika har vært på kino. vi så "Taken 2" og den var dritbra! Jeg trudde egentlig at den kanskje ikke ble så bra siden 1'ern var også det, og da pleier 2'ern noen ganger å bli litt dårligere, men det var den absolutt ikke! Den var sinnsykt spennede under hele filmen, og jeg bare elsker sånne filmer! er jo veldig mye skyting, men det gjør ikke noe. Jeg anbefaler dere å se den om dere liker spennende filmer! Også er det jo lurt og se 1'ern først.

Har du sett Taken 2?

Laang uke!

Heisann, denne uka har gått så forferdelig sakte, og jeg er så utrolig sliten.. I dag hadde jeg matteprøve, og jeg trur faktisk det gikk ganske bra! Hver gang jeg trur det går bra, får jeg skikkelig dårlig resultat da... Men jaja, får bare vente å se. 

Nå sitter jeg å spiser salat og bare slapperav. Det er så deilig med helg nåå! Og i tilleg har skolen vår fri på mandag,tirsdag og onsdag fordi det er planleggingsdag, så det blir jo utrolig deilig. Senere skal jeg dra på peppes med verdensbeste Maria og familien hennes, for hun har nemlig bursdag i dag! så gratulerer med dagen til deg vennen! Hun skal ta med kameraet sitt, så det kommer nok en del bilder her når jeg kommer hjem.har du en venn som har bursdag i dag?

 

Thursday!

Hei!   I dag etter skolen dro jeg og Tabea til eidanger for å møte Trym og Thomas, så dro vi hjem til Thomas og bare slappa av der, så skulle jeg hjem da, også når jeg hadde kommet nesten hjem, kom jeg på at jeg hadde nøkkelen til huset i bagen, og den glemte jeg igjen! Men heldighvis kom Thomas med den til meg, hvis ikke måtte jeg tatt buss tilbake igjen og gått i pøseregn..... Så tusentakk Thomas,du er best! 

Nå sitter jeg egentlig bare og slapper av under dyna og ser på heart of dixie. Har matteprøve og en framføring i morgen, så det må jeg øve til i løpet av kvelden.... 

 


Søte vovvamii<3


Hva gjør dere i dag?

Følg meg på instagram!

Jeg elsker instagram, blir liksom aldri lei av det! Selvom jeg ikke har brukt det sånn veldig mye da.  Jeg heter sarabaa1, så dere kan gjerne følge meg hvis dere vil, så kanskje jeg følger jeg tilbake!:)

 

@


Hva heter dere på instagram?

Prøver igjen!

Hei! Jeg kjenner jeg savner å blogge nå, og skal prøve igjen. Blogglysten går virkelig opp og ned hele tiden, og hvertfall når det er mye prøver og sånt. Men nå prøver jeg hvertfall å holde det oppe! Siden sist har jeg vell egentlig ikke gjort så veldig mye spesielt, jeg har vært på jentekveld, hatt masse overnattingsbesøk, vært på hyttetur, vært ganske mye ute med folk også gjort lekser ogsånt. 

Jeg vet ikke helt sånn hva jeg skal blogge om fremover ogsånn, så hvis du har noen tips om hva jeg kan blogge om så er det bare å skrive det som kommentar. 

Her er noen bilder fra de siste ukene:

Har forresten også fått verdens beste kjærste<3
Beklager for at alle bildene ble i forskjellige størrelser, men noen er fra iphonen.

Noen tips til hva jeg kan blogge om? 

Video - må gjøre video med maria!

hei, jeg vet det er sånn veldig opp og ned med blogging, så neste gang jeg skal ta pause ellernoe, så sier jeg ifra! er ikke sikkert jeg skal ha flere pauser da.

For en uke siden lagde meg og Maria en må gøre video, så her er den!

 


Hva syns du? 

Bilder - meg og maria

Hva syntes du om bildene?

Forslag til må gjøre video?

Heisann! Lenge siden sist, jeg veeet... Har akkurat kommet hjem fra kino med noen herlige folk, og nå skal jeg bare slappe av og se på tv ogsånt. Men ja, til poengeet.. I morgen skal Maria sove her, så hadde vi lyst til å lage en videoblogg, og da tenkte vi at vi kunne ha en må gjøre video, så da kan dere komme med forslag til oss. Det kan være hva som helst både inne og ute. 

Har du noen forslag?

Videoblogg - photobooth klipp!

Her er en til video fra når Annika sov her, hehe :-)

Hva syns du om videoen?

Videoblogg - meg og annika!

Hei, Annika sov jo hos meg på fredagen, så her er en liten video:)

 


Redigert av Annika.
Hva syntes du?

Søndagskos!

Hallo! Som sagt var jeg hos bestemor og sov der fra i går til i dag, og det var utrolig koselig. Etter jeg var der dro jeg en liten tur til Tabea, og vi bare slappa av og hørte på musikk og sånt. Litt trist at jeg ikke er naboen hennes lenger enkli.. 

Resten av kvelden i dag skal jeg bare slappe av, og jeg har akkurat laget meg en pizza som jeg skal kose meg med. Så det blir deilig og slappe av litt før skolen igjen. 

 

Hva gjør du i kveld?

Videoblogg - innkjøp fra i dag!

Her er innkjøp fra jeg var på brotorvet i dag:)

Hva syntes du om innkjøpene?

I love saturdays!

Heisann! I dag stod meg og Annika opp syykt tidlig, klokka 9 ellerno! Herregud, litt sykt egentlig... Og da bare slapp vi av litt, ordna oss, og tok bussen til brotorvet, og der har vi vært fram til nå. 

Nå skal jeg bare slappe litt av noen timer og spille inn en innkjøpsvideo, før turen går videre til bestemor. Det er så lenge siden jeg har vært der sånn ordentlig å at det var virkelig på tide! Så meg og Lena skal sove der til i morgen.

 

Hva skal du i dag?

Hva kan vi videoblogge om?

Hei! Nå er Annika på vei hit, for hun skal nemlig sove her. Det er ganske lenge siden sist, så det blir kjempe koselig! Vi har veldig lyst til å lage en videoblogg, men vet ikke helt hva vi kan gjøre..


Har du noen forslag ?

Videoblogg - lite innkjøp fra Spania

Hei! i sommerferien var jeg jo i Spania, og der kjøpte jeg noen få ting, ikke så mye som jeg trudde jeg skulle gjøre. Jeg har aldri fått tid til å lage den egentlig, så da bare gjorde jeg det nåå:-)

 

Forslag til en bra film?

Hei. I dag etter skolen dro meg og Annika hjem til meg, så skulle jeg egentlig legge ut noen bilder fra skolen, men det går ikke å få de fra iphonen og over til macen, og iphoto har klikka, så ja..... Etter vi var her litt dro vi på dansing, og der begynte vi å lære dansen vi skal ha trur jeg. 

Men ja, det jeg egentlig skulle skrive om er at jeg kjeder meg veldig, og har lyst til å ha en bra film og se, som helst er komedie, jentefilm ellernoe. 


Et bilde av meg og Maria fra helgen:)
 

Har du forslag?

videoblogg - Random #1

haha, jeg kjeder meg veldig i dag, så lagde en videoblogg av masse random, her er den.

 

Hva syntes du?

Videoblogg - spørsmålsrunde

Jeg hadde en spørsmålsrunde for velig lenge siden, så tenkte at jeg bare kunne lage videoen nå.

 

Hva syntes du?

Første dag på dansing!

Hei på dere. I dag starta dansingen for første gang i år, og det var ganske gøy fatisk, og slitsomt! Siden jeg ikke har trena i sommer, haha... Jeg går på dansing med Annika, og vi går på jazzfunk som er i dag, og hiphop som er i morgen, så det gleder jeg meg utrolig mye til også. Jeg elsker følelsen av å danse, og så bra trening det er!

 

Går du på no dansing?

Gårsdagens blogg!

Hei! nå har jeg akkurat trekket vinneren av gårsdagens blogg, og det ble  http://maritafossen.blogg.no/ ! Så gratulerer til deg:-)Vurdering: Headeren din er utrolig fin, og passer ganske bra til designet. Designet er veldig enkelt og ryddig, men også utrolig fint. Du skriver utrolig bra og tar fine bilder, og blogger om mye forskjellig, noe som er veldig bra. Du virker også som en kjempesøt jente!

Karakter: 5+


 

Hva syntes du om vurderinga?

photo: black and white

 

Hva syntes du?

Vil du bli dagens blogg?

Heisann, nå tenkte jeg å ha dagens blogg igjen, så det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å kommentere. Jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du. Vinneren får en vurdering og 5 kommentarer spredt rundt på bloggen, pluss linking i alle innlegga i morgen.


tok bare et photobooth bilde.

Er du med?

Kosekveld!

Hei, istad kom lena hit, og hittil har vi spilt et spill på pcen, også dro vi bort til butikken for å kjøpe taco og godteri, så snart skal vi kose oss med mat, også sikkert film og godterii. Vi skulle egentlig ut og ta bilder, men her regner det, så det blir ikke noe av. Vi gjør det nok i morgen hvis det blir finere da. Det eneste positive med regn er at det er deilig og sitte inne og se på film, pluss at jeg elsker å sove med lyden av regnet♥♥ 


Hva gjør dere i kveld ? 

Lørdag!

Hei!

Nå har meg og Tabea nesten akkurat våkna, eller er faktisk en liten stund siden da, hehe. Og vi har egentlig bare sett på tv og spist potetgull. 

I dag skal Lena kanskje sove her, så deet blir jo koselig! Også mere vet jeg ikke egentlig, skulle egentlig farge håret hos frisøren, men mamma har jo selvfølgelig ikke ringt dit enda, såååee ja....

Hva skal du i dag?

Bestejentene!

<3 

Hva syntes du om bildene?

Video - Spania!

Heisann, når jeg var i Spania filmet jeg litt også, men ikke så mye, så det blir bare en kort video av turen. Også filma jeg ikke når vi var inni barcelona.. Men uansett, her er den :

 

Dårlig...

Hei, jeg vet jeg har vært dårlig til å blogge, men humøret mitt går så opp og ned hele tida, og når jeg ikke er i humør glemmer jeg det bare.. Skal bli bedre! 

Vi starta altså på skolen i går, ferien kunne gjerne vart litt lenger, men sånn er det bare. Vi har fått et nytt bygg på skolen vår som er 100 ganger bedre, så det er jo braa da. Ellers har det egentlig ikke skjedd så veldig mye de siste dagene her. Eller jo! På mandag var jeg jo i tusenfryd med Mara, Sebastian og Roman, og det var utrolig koseliig :-)

 

 


Verdens beste jenter!

 

Føler du deg noen ganger i for dårlig humør til å blogge?

Hjemme!

Hei!

Samme dag som jeg kom hjem fra Spania dro jeg til blokkebukta sammen med tanta, onkelen og søskenbarnet mitt, siden de har campingvogn der. Det var kjempekoslig, og vi skulle egentlig bade skikkelig masse, men det var så mye vind så det ble bare en gang.... Også så vi på film og spilte kort og var en del ute ogsånn. I dag skal jeg endelig få se Maria, bestevenninna mi igjen, og vi skal til tusenfryd imorra! Gleder meg skikkeliig, så derfor skal jeg sove hos hun i dag. Så det blir kosliig.

men nå må jeg pakke ogsånn, så blogges vi senere når jeg er hos Maria!

Hva har du gjort i helgen?

 

Gjesteblogging

Heisann! Akkurat nå er det ikke Sara som blogger, men jeg (Maria, bestevennen til Sara). Grunnen til at jeg blogger er det at Sara er på et sted som heter Blokkebukta. Det er en campingplass, også er hu der med tanta og onkelen sin. Hu fikk ikke sagt ifra at hu skulle være borte hele helga, så derfor skulle jeg gjøre det :-) Det er heller ikke internett der, så da får hu jo ikke blogga... 

 


Hun til høyre er meg da XDXD 

Jeg kommer nok til å komme med et til innlegg idag og imorgen. Så håper dere fortsatt følger med på denne bloggen! det hadde vært supert :-) 
Hva syns du om at jeg gjesteblogger for Sara? 

Bilder - Spania !

Heisann, i natt kom jeg hjem fra Spania, og det var utrolig koselig og fint der! Vi var på et hotel som heter hotel caribe, og det var kjempe nerme portaventura, og for de som ikke vet hva det er, så er det en utrolig stor fornøyelsespark med fem forskjellig land inni på en måte. Jeg orker ikke skrive så mye om turen nå, men her er hvertfall en del bilder:

Tar veldig lang tid, så orker ikke legge ut flere nå.

Hva syntes du om bildene?

Videoblogg - hyttetur

Heisann, nå har jeg fått laga videobloggen fra hytteturen, eller ble egentlig ferdig i går, men da hadde vi ikke nett, så her er den hvertfall:

 

Hva syntes du om videoen?

Hjemme fra vrådal!

Heisann, nå har jeg kommet hjem fra vrådal, og det var utrolig koselig! Vi kom dit på tirsdagen og var der til i dag. Vi har gjort utrolig mye på de dagene vi har vært der, de to første dagene var det kjempefint vær, så vi var på stranda lenge og sola oss, så begge fikk skikkelig skille. Også bada vi ganske mye, selvom det var kaldt, men man ble fort vant til det. Vi bada faktisk alle dagene bortsett fra i går, for da var vi veldig slitne ogsånn. Ellers så tok vi mange bilder, var ute masse, spilte spill og så på mange filmer, også trente vi veldig mye andre dagen, spiste masse deilig mat, også bare slappa vi av og koste oss. Dette var hvertfall en utrolig koslig tur med verdens beste Annika!

Vi tok over 200 bilder, men gadd ikke legge ut så mange, hehe.

Senere kommer det en videoblogg fra turen, så den er det bare å glede seg til!

Hva syntes du om bildene?

Bloggpause fram til søndag

Heisann, litt senere i dag drar jeg opp til vrådal på hytta mi sammen med Annika. Det er ikke internett der, så derfor tar jeg en liten bloggpause. Vi skal nok lage en videoblogg fra hele turen også ta masse bilder,som kommer på søndag når vi kommer hjem. Det har meldt ganske fint vær på onsdag og torsdag, så da skal v nok sole oss og bade masse, og benytte den sola som er der, haha. For på fredag og lørdag er det bare regn.. Men uansett, det blir utrolig koselig!


lite bilde, men har ikke så mange på denne pcen.

Kommer du til å fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake?

Before i die
Vil du noe av det samme?

Sunday

Hei! I dag stod ejg opp ca klokka 12, det er sykt deilig og sove lenge hver dag, haha. Så meg og Helene bare lå i senga ganske lenge og så på 90210. Etterhvert dro vi til bergbys og spiste der, så når jeg kom hjem begynte jeg og pakke litt til hytta. Til tirsdag skal jeg på hytta mi som er i vrådal, og da skal jeg ha med Annika, så det blir jo utrolig koselig! Og to dager etter at jeg har kommet hjem fra hytta, drar jeg til Spania med familien. Åhh, jeg gleder meg så♥♥ Hvis jeg vasker bada frem til vi skal dit, får jeg sminke og parfyme av mamma, hihi. Så derfor skal jeg vaske bada nå. Senere skal nok meg og Helene bare fortsette og se på 90210, og bare slappe av resten av kvelden, for i morgen skal vi stå opp tidlig for å dra til ikea.


Hehe, veldig fint vær ja...

Nå må jeg vaske bada, så vi blogges!

Hva gjør du i dag?

 

god morgen!

Heisann! jeg stod opp nesten akkuratt, så nå ligger jeg i senga og ser på disney channel, det er så gøy !! hahah. Jeg beklager veldig for dårlig oppdatering, men var ikke i form i går, jeg lå seriøst i senga nesten hele dagen og hadde skikkelig hodepinne.. Senere i dag skal jeg til Maria en tur, så  skal vi være der litt, også drar vi for å møte noen andre. Det blir nok utrolig koselig, for det er utrolig lenge til jeg får se Maria igjen etter dette. Meg og Helene skal forresten en tur til byen i dag også, så da kan det hende jeg får noe, har ikke penger selv haha.. så jda blir jeg med Helene fordi jeg er veldig snill:)

Loveyouu

Hva skal dere i dag?

 

Sommerland i bø!

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem, og jeg ligger under dyna med masse klær, og fryser som bare det... Meg og Annika har nemlig vært i sommerland i bø i dag, og det var sinnsykt morsomt siden det var sykt få folk der. Så derfor kunne vi gå rett på alle tinga. Den morsomte greia der er mot i brøstet, den er kuul! Hohoo. Også tok vi litt bilder der ogsånn da, så her er noen:

Hehe, legger ikke ut noen bilder av oss, for det ble helt ... ja :)))

Har du vært i sommerland i bø?

Dagens blogg blee....

...http://annikaasv.blogg.no/ !! Gratulerer til deg :)  Du får en vurdering, 5 kommentarer og linking i de 3 neste innlegga.

Vurdering: Designet ditt er utrolig fint og ryddig, og headeren passer veldig til, og er utrolig fin med fine bilder. Du er en sinnsykt pen og søt jente, og du skriver utrolig bra. Når jeg leser innlegga dine har jeg lyst til å lese mer, og du tar kjempefine bilder, og de er også ganske store, noe som er veldig bra. Jeg digger rett og slett bloggen din!Hva syntes du om vurderingen?

Vil du bli dagens blogg?

Heisann, nå tenkte jeg å ha en liten konkurranse om dagens blogg. Vinneren får en vurdering, 5 kommentarer på bloggen sin, og linking i de tre neste innlegga mine. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget, og jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

Er du med ?

god morgen!

Heisann! jeg stod opp nesten akkuratt, så nå ligger jeg i senga og ser på disney channel, det er så gøy !! hahah. Senere i dag kommer Annika hit, så skal vi jogge og ta litt styrketrening ogsånn, så flinke som vi er. Også skal hu sove hos meg, for i morgen skal vi nemlig til sommerland i bø, gleder meg no helt syykt! Vi skal ta med kameraet så vi kan filme litt ogsånn, så det blir nok en videoblogg av hele dagen, også noen bilder da. Det har meldt ganske dårlig vær, så det er egentlig det eneste som er litt dumt... men litt dårlig vær tåler vi, haha!


Et bilde fra når vi var i tusenfryd.

Har du vært i sommerland i bø?

 

Tirsdags kvelden min!

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, jeg vet egentlig ikke hvorfor, haha. Men uansett, jeg har bare slappa av i dag, og nå har jeg akkuratt laga meg popcorn, også skal jeg se på gossip girl fra sesong 1. Jeg har faktisk alle sesongene av gossip girl, 90210 og one tree hill, og har sett gjennom alle sykt mange ganger, ahah! men det er en stund siden jeg har sett gossip girl nå, så da ser jeg på det. det er vel det eneste jeg kommer til å gjøre utover kvelden, og kanskje spørsmålsrunde del 2 kommer, har spilt den inn.
 

Hva gjør du i kveld?

Paris 2012

Hei! For noen uker siden var jeg i Paris, og det var sinnsykt koslig ! Jeg var der med søskenbarnet mitt Lena, også foreldrene våre da. Vi var der fra torsdag den 24.mai til mandag den 29.mai. Når jeg tenker meg om, var det jo nesten to månder siden! Jaja, tiden har virkelig gått fort.. Men uansett, vi var bare i disneyland alle dagene, siden vi har allerede vært der før og sett alt det andre. Så vi lå på et hotell som var kjempenerme, så vi kunne gå bort til parken når vi ville. For de som ikke har vært der før, er det to parker. Det er disney studio park og disneyland. Studio parken er med litt nyere ting, mens den andre er litt gamlere. Også er det village, med masse disney butikker, resturanter osv, og alt hører sammen da. Hver dag var vi der fra klokka 11-12 ellernoe, til 11 på kvelden, så vi ble sinnsykt slitene i føttene, det gjorde så vondt på slutten av dagen at vi fikk helt krampe, haha! Men det var virkelig verdt det. Meg og Lena sin favoritt der var nok rock n roll coaster, den var så sinnsykt kul! Også var det jo masse andre ting og da. 

Her er en video jeg fant av rock n roll coaster:

  

Det var jo utrolig mange flere ting som var veldig morsomme, men det trenger jeg jo ikke akkuratt å vise. Alle dagene var det jo så sinnsykt varmt, og sola skinte som bare det, jeg visste ikke at det skulle bli så fint vær så jeg hadde jo med meg masse klær som jeg ikke trengte, haha..

Vi tok også utrolig mange bilder der, men jeg hadde bare med iphonen, så ble jo ikke sånn veldig bra bilder egentlig, men her er noen:


 

Har du vært i disneyland før?
♥Hva syntes du om bildene? 

Svar på spørsmålsrunda! del 1

Hvor mange land har du vært i ? Jeg er egentlig ikke heelt sikker, men sånn ca 10 kanskje?

Ditt favoritt land? Frankerike!

Hva liker du best å gjøre på fritiden? I fritiden er jeg med venner, danser og rir.

Hvor mange kjærster har du hatt? 4, men de har ikke akkurat vært sånn veldig seriøse.

Hvordan pc har du? Jeg har macbook pro 

Er du fornøyd med pcen din? Kjempefornøyd!:)

Hvilke redigeringsprogram anbefaler du?  For de som har mac, så er jo imovie veldig bra for å redigere videoer. Og sånn redigeringsprogram for alle, da er jo photoshop bra, selvom det koster desverrre penger.

Har du dyr? hva heter de? Jeg har to hunder, og de heter Ronja og Emma,
Syntes du det er fint med hull i navelen og leppa? Jeg syns det er driitfint i navelen! Har ganske lyst på det selv faktisk. Og i leppa er det helt greit.

Hvilken mobil har du? Iphone 4s

Nevn 3 ting du hater? sånn f.eks hva folk gjør, sier noe som plager deg osv Det ene som irriterer meg no helt sykt, er folk som leker dum foran gutter! herregud jeg blir så irritert! Det andre er folk som dømmer etter utseende eller hvordan man snakker, foreksempel noen sier at jeg er skikkelig bitchy ogsånn, men de burde jo kanskje bli kjent med meg før de sier det? Og det tredje er folk som klager over at de er feite hele tida. Eller sier bare sånn plutselig: åå, jeg er så syykt feit! Det er hvertfall irriterans hvis de er tynnere enn meg! Men uansett, jeg er ikke interesser i å høre det!! Det er faktisk sinnsykt mange flere ting som jeg hater, men det er det jeg kom på nå.

Er du fornøyd med utseendet ditt? Nei

Har du dårlig selvtillit? Ja, men det går veldig opp og ned

Dine 3 bestevenner? Har vel fler bestevenner, men mine allereste er Maria, Annika og Tabea. Av jenter da:)
 Hvor lenge har du hatt den bloggen her nå? Siden 26.juni

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi det så gøy ut

Hva slags blogger leser du? Annikaasv, beabek og mange på topplisten. Også blogger som kommenterer min.

Hva heter skolen din? Heistad ungdomsskole

Har du lyst på percing? ja!

Har du lyst på tattovering? Ikke akkurat nå

Ossen sminke bruker du? Nå i sommerferien bruker jeg egentlig bare maskara, eyeliner og sånn øyenbrynsgreie, ellers bruker jeg også foundation og pudder noen ganger.

Hvilken klasse begynner du i etter ferien? 10.klasse

Kan du ha syngevideo? Absolutt ikke!

Pleier du å være sta? Alle som kjenner meg sier at jeg er veeeldig sta, men det syns ikke jeg, hihi 

Liker du kosedyr? Oh yes <3<3

Liker du rommet ditt? Ja er vel helt greit

Beste minne dette året?  Det må nok være Paris og lefdals ! Kan ikke velge. Jeg lager forresten et innlegg om Paris senere idag!:)


Hvordan har du det? Takk for at du spør, har det faktisk ganske fint nå:)

Er du ofte lei deg? Ja

Hva slags hår produkter bruker du? Shampo og balsam, også sånn varmebeskyttende spray.

Hvordan musikk hører du på? masse forskjellig

nevn 3 negative ting med deg selv Jeg blir sinnsykt fort irritert for sånne småting, jeg kan være veldig klagete når jeg er syk, og jeg blir så syykt fort sliten

Melk eller vann? Vann

Sommer eller vinter? Sommer, selvom vinteren er utrolig koselig

Savner du det gamle huset ditt? JA !! sepesielt bassenget...
Det var del 1. Del 2 kommer på video senere!

Hva syntes du om svara?


Videoblogg!

Hei! Denne videoen skulle jeg egentlig legge ut for 3 eller 4 uker siden, men så glemte jeg det... Aner ikke hvorfor, haha! Men her er den hvertfall:

 

Hva syns du? haha

Bilder: Meg og Maria!

Hva syntes du om bildene?

Lørdagen min !

Hei dere!

I dag er det jo lørdag som de fleste sikkert veet, og nå har jeg stelt meg ferdig, for snart skal jeg nemlig til byen med bestevenninna mi Maria. Vi skal dit egentlig for å ordne noe med macen hennes, men vi skal nok gå litt rundt og se også. siden jeg ikke har kjøpt bursdagsgave til Helene, så må jeg også gjøre det.

Etter vi har vært i byen skal vi dra hjem til meg, også skal Maria sove her. og siden vi er alene hjemme i hele dag så kommer vi nok til å finne på mye rart, haha. Også lager vi helt sikkert en videoblogg. Så det blir jo utrolig koselig !


Litt lite bilde, men det får gå.

Hva er dine planer for i dag?

Taco og 90210!

Hei!

Nå sitter meg og Helene (søstrami) i stua og har akkurat spist deilig taco, mens vi ser på 90210. Jeg elsker seriøst den serien! For de som ikke har sett den og liker drama serier, så anbefaler jeg dere og se den. Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av og se på fler episoder, eller se på en film ellerno. Også spise et eller annent godteri.
 Men nå skal jeg slå av pcen, så vi blogges !

Hva gjør du i kveld?

Spørsmålsrunde!

Heisann, nå har jeg vært veldig dårlig til å blogge, og jeg beklager. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å blogge om for jeg gjør egentlig veldig lite nå for tiden, bare slapper av og ser på masse filmer og er litt ute ogsånn. Så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde. Hvis jeg får inn mange spørsmål tar jeg del 1 og del 2, så den ene blir på video. 

kom med masse spørsmål!

Videoblogg - maria svarer på spørsmål om meg!

Heisann, det tok sinnsykt lang tid å laste ned den videoen her, også redigerte jeg den ikke da jeg egentlig skulle... Men bedre sent enn aldri, ikkesant?

her er den hvertfall:

 

Hva syntes du?

Overnatting hos Annika!

Hei!

For ikke så lenge siden kom jeg til Annika, og vi har vært litt ute og bare snakka ogsånn, og nå sitter vi på rommet hennes og slapperav. Senere skal vi ut på en liten joggetur, også når vi kommer inn igjen skal vi ha litt styrketrening, også skal vi bare slappe av resten av kvelden og se på film ogsånn. 

 

Hva skal dere i kveld?


God morgen!

Hei og god morgen!

I dag stod jeg faktisk opp litt over 10, for det blir så sinnsykt lyst på rommet mitt enda og det er en del bråk ute.. Forhåpentlighvis blir det bedre etterhvert. Etter at jeg stod opp gikk jeg ned og begynte å lakke neglene mine. Litt rart at det er det første jeg gjør, haha! Også kom mamma med jorbær til meg, så da ble det frokosten min i dag. 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag for alle er jo seriøst på ferie nå... Det er så sykt typisk egentlig. Så jeg får vente og ta det som det kommer:-)åhh, jordbær dyppa i sjokolade, namm♥♥

-Hva er dine planer for idag?

Innkjøp fra i dag!

Hallo, nå har jeg kommet hjem fra byen, er egentlig en liten stund siden, men når jeg kom hjem så kom jeg på at jeg ikke hadde med nøkkel!!! dette er andre gang denne uka.... Heldighvis trengte jeg bare vente ute en halvtime, men det er faktisk veeldig lang tid når man holder på å tisse på seg, haha! men uansett, det var utrolig koselig å være i byen med Annika istad. Jeg kjøpte ikke sånn veldig mye men her er hvertfall det jeg kjøpte:

 
Maskara fra H&M


neglelakk fra Gina


Spenner fra bikbok.


Ansiktsmaske fra vita.

Beklager at to av bildene ble skeive, men jeg fikk ikke rotert de.. 

Hva sytes du om innkjøpet?

Da er jeg klar til byen!

Hei!

Nå har jeg akkurat stelt med ferdig, og snart drar jeg til byen med Annika. Jeg trur ikke jeg kommer til å kjøpe sånn veldig mye, men litt sminke og sånn kanskje. Innkjøpet kommer hvertfall senere!:)

I dag har forresten søstra Helene bursdag, så gratulerer til deg Helene hvis du ser dette her! Så senere i dag skal familien ut og spise et eller annent sted som Helene bestemmer, det blir koselig.
Men nå skal jeg dra straks, så vi blogges senere!

Hva er dine planer for i dag?

 

Koser meg med Maria!

Halloo, nå er meg og Maria hos mamu og bæba (besteforeldrene hennes). Og vi koser oss skikkelig med godteri og film. Vi har sett på to filmer faktisk. Istad så vi på Jeg reiser alene, og den var faktisk ganske bra, og nå ser vi på my sisters keeper. Selvom vi har sett den flere ganger før er den like trist hver gang, så begge to sitter med tårer i øynene gjennom hele filmen, haha.. For de som ikke har sett den, dere MÅ se den en gang!


Men nå skal vi se resten av filmen, og gråte litt! Så vi blogges:)
 

Har du sett My sisters keeper?


 

Vinnerne av vurderingene !

Heisann, nå har jeg trekt vinnerene, eller jeg gjorde det jo egentlig i går, men da var jeg så sliten så jeg orka ikke lage innlegg. Uansett, her kommer vinnerne !

 

Nr.1 ble http://elisabethworld.blogg.no/ !

 

Vurdering: Headeren var utrolig fin og med en gang jeg ser den tenker jeg at du ser ut som en utrolig søt jente. Designet passer bra til og det er veldig ryddig, enkelt og fint. Du skriver bra og har ikke noen skrivefeil som jeg har sett hvertfall. Du tar utrolig fine bilder også er de ganske store noe som jeg syns er veldig bra. Du kunne gjerne blogga litt oftere, men ellers så er alt ganske bra!

 

karakter: 5+

 


 


Nr.2 ble http://ingeeb0rg.blogg.no/ !

 Vurdering: Designet ditt er kjempeenkelt, men også utrolig fint. Du mangler header, noe som egentlig er litt dumt, for headeren viser litt hvem man er på en måte. Du skriver veldig bra og virker som en utrolig søt jente. Bildene dine er veldig fine og er passe størrelse. jeg likte bloggen din veldig godt og du skriver interessant!

 

Karakter: 5

 

 


 

 

Nr. 3 ble http://asemo.blogg.no/ !

 

 

Vurdering: Headern din var utrolig kul og passet veldig bra til designet, og designet var veldig fint og ryddig. Jeg føler ikke man helt får se hvem du egentlig er, noe som er litt dumt. Du skriver veldig lite på hvert innlegg og har utrolig små bilder, det er litt dumt egentlig, for jeg liker best å lese blogger med store tydelige bilder, og litt mer skrift. Du har veldig lite bilder av deg selv, så det burde du kanskje ha litt mer av:)

Karakter: 3+

 


 

Hva syntes du om vurderingene?

 

Vil du bli vurdert?

hei,jeg har egentlig veldig lyst å vurdere noen blogger, så derfor trekker jeg 3 blogger som jeg skal vurdere. Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget. Jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du! Trekker vinneren i kveld:)


Et bilde meg og Tabea tok i går.

 

Husk at jo mer du kommenterer jo større sjanse har du!

 

♥Er du med?

drar til Tabea nå!

Heisann, jeg stod opp ca halv 11 idag, jeg våkna av masse lyder av folk som jobber ute. Det er litt dumt at jeg ikke har fått gardiner enda, siden det blir jo så sinnsykt lyst på rommet mitt om morran... men jaja, får bare leve med det i noen dager til! Snart må jeg gjøre meg klar for å gå til bussen, så jeg kan dra til Tabea. Det er jo sinnsykt fint vær i dag, så vi kommer nok til å være ganske mye ute og gjøre litt forskjellig, og ta masse bilder ogsånn. Også skal vi se på en skikkelig søt film, som har blitt "vår film" på en måte, haha! Det blir hvertfall kjempekoselig.<3 Loveyouuu

Men nå må jeg gjøre meg klar, så da blogges vi nok senere!

Hva skal dere i dag?

 

Må gjøre videoen!

Nå har jeg fått redigert og lasta opp må gjøre videoen på youtube, så her er den:

 

Hva syns du om videoen?

Jeg har fått mac !

Hallo, nå er jeg helt i lykkerus, siden jeg har akkuratt kjøpt meg mac, åååh digger den allerede ♥♥ Det var virkelig på tide med ny pc nå, for min gamle var jo helt klikk, og levde seriøst sitt eget liv. Men nå har jeg jo fått ny, så er suuperfornøyd!

 

Har du mac?

Morgenkos

 


Glad i dag ja:)Hva syntes dere om bildene?

Dagens lille innkjøp!

Heisann, nå har jeg akkuratt trena og dusja, så nå ligger jeg i senga og bare slapper av. Åh, elsker følelsen etter jeg har trena! Litt tidligere idag var jeg i byen og spiste med Helene, så da tok vi en tur innom down town før vi dro, og da kjøpte jeg disse to tinga her:


Shorts fra BikBok.

 
Øyenbryns greie fra H&M.

♥Hva syntes du?

3 videoer å redigere!

Hallo, jeg har vært med Maria i hele dag så har ikke orka å blogge. Men vi lagde faktisk video til bloggen, også filma Maria den spørsmålsrunda om meg, så da blir det tre videoer å redigere for meg, fordi meg og Annika lagde også må gjøre videoen. Så det blir kanskje ikke så veldig mye blogging før jeg har fått de ferdig.

Nå skal jeg og søstra mi se på en film som starter klokka 11. Husker ikke helt hva den heter men den så litt søt ut faktisk. Så da må jeg ned og ordne popcorn ogsånn! hehe.


Sorry for lite bilde..

Hva gjør du i kveld?

Når skal det egentlig bli sommer?

Nå er jeg seriøst lei av regnværet. Dette skal liksom være sommerferie med sol! Det har jo vært noen sol dager innimellom, men det skulle vært omtrent hver dag. Jeg har ikke noe sommerfølelse enda for og si det sånn, og det trur jeg ikke så mange andre har heller.. Nå venter jeg bare på at det kommer mange dager etter hverandre med sol og fint vær, så jeg kan få vært masse ute! 

Det er jo veldig koslig med regn en gang i blandt så man kan være inne å se på film hele dagen og bare ligge i senga å slappe av da. Senere kommer Tabea hit, dere kan gå inn på bloggen hennes her. og siden det fortsatt er veldig dårlig vær skal vi nok bare være inne og slappe av. Kanskje se om vi finner en film og se på.


<3

Men nå skal jeg gå og trene litt, så da blogges vi!

Er det fint vær der du bor?

Kosekveld med Annika!

Hei, nå sitter jeg her med Annika og vi skal snart leie film og kose oss med godteri. Vi har filma ferdig må gjøre videoene, så i morgen skal jeg redigere den, og da kommer den sannsynlighvis i morra. 

Men nå skal vi se på film, så vi bloggas!

Hva gjør du i kveld?

Forslag til må gjøre video?

Hallo, i dag skal Annika sove her, og da skal vi ha en må gjøre video, så da kan dere komme med masse forslag til hva vi kan gjøre. Men trukke vi orker å gjøre ting der det er mange folk, sånn på kjøpe senter ogsånn, så helst kom med forslag vi kan gjøre her hjemme, enten om det er ute eller inne.


Er så glad i deg vennen!


Har dere noen forslag?
-sara 

Gårsdagens blogg bleee....

...http://loki.blogg.no/ ! Gratulerer til deg.


(Gikk ikke å få større bilde.)

Vurdering:

Header og design: Jeg syntes designet ditt var sinnsykt kult! Også var det ganske ryddig, og når jeg ser det får jeg bare lyst til å lese lengere ned. Headeren din var også veldig kul, det er jo ingen bilder der men det trenger du egentlig ikke siden det passa så bra.

Innlegg: Du skriver veldig bra, og du tar fine bilder, men jeg syntes du burde hatt litt flere bilder av deg selv og vise litt mer hvem du er. Bildene er også ganske små syntes jeg, så du kunne hatt litt større. 

Alt i alt: Bloggen din er jo ganske interessang og du skriver veldig bra. Den er veldig ryddig og kul, men som sagt kunne jeg ønske du hadde litt flere bilder av deg.

Karakter: 4+


Hva syntes dere om vurderinga?
-sara 

Spørsmålsrunde om Sara

Halloisen ♥


Dette er da Maria (sara`s bestevenn), og jeg vurderte å ha en spørsmålsrunde der dere kan komme med spørsmål dere lurer på om HU. Så derfor kan dere spørre om akkurat hva dere vil, men det er jo selførgelig grenser! Jeg kommer til å svare på video enten lørdag eller søndag. Jeg kjenner henne spåpass godt og kan det meste om hu, så dere kan spørre om alt mellom himmel og jord :-) 

 


Jeg er altså hun til høyre :-)

Det blir på en måte som en vanlig spørsmålsrude, så det er bare å spørre i vei!

- Mariaa

Vil du bli dagens blogg?

Hei, nå har jeg nesten akkuratt stått opp, det er faktisk ganske fint vær i dag, så det er jo deilig!

Nå tenkte jeg å ha dagens blogg, noe som jeg kanskje kommer til å ha en del. Vinneren får en vurdering og 7 kommentarer spredt rundt på bloggen. Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget.

Er du med?
-sara 

nesten ferdig !

Hallo, jeg har ikke hatt nett siden i går, så har ikke fått blogget så mye. I hele dag har jeg drivi og rydda alle tinga fra rommet, noe som tok ganske så langt tid, også har jeg kjørt fram og tilbake fra husa flere ganger, så det tok noen timer. Etter det dro meg og Helene på peppes og spiste og koste oss, også dro vi tilbake hit etter det, altså det nye huset. Nå er vi nesten ferdig og flytte alle tinga, så vi skal begynne å sove her i dag. Det kommer til å bli veldig rart og annerledes egentlig, men sånn er det bare:)


vi har ikke fått trådløst internett enda, så må sitte her, haha! 


Også lille Emms ville bli med på et bilde da♥♥♥


Men nå skal meg og Helene skjekke ut tv'en min ogsånn, så vi bloggas!

-sara

 

Tusenfryd!

Heisann på dere! For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra tusenfryd, der var jeg med Annika, og det var kjempekoselig! Vi dro ca klokka halv 9 idag. Vi filma faktisk litt mye og tok noen bilder, så det kommer kanskje en video litt etterhvert. Åå, vi bare elsker tundercoaster, den er så sinnsykt morsom, hahah. Også er jo speedmonster også veldig morsom da. Det var egentlig de to vi tok mest, men så tok vi noen andre også. 

her kommer noen bilder:


<3

Nå er jeg med Tabea, så vi skal danse og sånn, og filme litt, hehe standar oss. Også skal jeg kanskje sove hos hun etterpå, så det blir koslig !:)

Har dere vært i tusenfryd før?

Instagram!

Hei, dere kan gjerne følge meg på instagram, jeg heter Sarabaa1. 
Her er noen av bildene mine: 

 


Har du instagram, isåfall hva heter du?
-sara

Det nye huset!

Hallo, i dag har det vært ganske slitsomt, og vi har reisa fram og tilbake fra husa, og ordna ganske masse. I morgen kommer senga mi, så gleder meg til å teste den ordentlig ut! Jeg regner med at jeg kan begynne å sove der til onsdag. Men vil bare hvis vi får nettverk, haha. Jeg var jo ganske heldig som fikk det største rommet, det er mindre enn det jeg har nå, men det syntes jeg er alt for stort, så blir deilig og få litt mindre rom. Egentlig er huset veldig fint, og alt inni er også det, så bare det ikke hadde vært så langt ifra her hadde jeg vært mer fornøyd.. 

Haha, sånn ser det ut der foreløpig:)
Men nå skal jeg se på film, så vi blogges!
-sara 

Sminkevido!

Heisann, jeg sa jo at det skulle komme en sminkevideo i dag, så her er den. 

 


For beste kvalitet, ta på 1080p
Hva syntes du?
-sara 

Flytting på gang

God morgen! I dag er ikke været akkurat så veldig mye å skryte av, men når det regner så elsker jeg faktisk å sove lenge! haha.. I dag skal jeg ikke så mye egentlig, bare slappe av og se om jeg blir bedre i ryggen, også skal jeg nok begynne å pakke litt til flytting ogsånt. Vi har nemlig begynt å flytte til hovenga, og vi skal være ferdig flyttet den 6.juli. Jeg gleder meg egentlig ikke, for nå har vi stort hus med basseng, også skal vi flytte til et lite hus.. Jeg kan sikkert ta bilder neste gang jeg er der!
Vet ikke hvorfor det ble så dårlig kvalitet... 
 

♥Har du flytta før, eller skal du snart?

Ny blogg, ny start

Heisann! Nå har jeg laget meg en ny blogg fordi det ble så mye surr med den andre.. altså www.sarabaa.blogg.no. Så nå skal jeg heller starte helt på nytt med en ny blogg. Jeg kommer til å blogge mest om hverdagen min, og ta masse bilder, også kommer det nok noen videoer innimellom. Jeg har faktisk laga en sminkevideo, eller jeg holder på å redigere den, så den kommer kanskje i kveld. Hvis ikke kommer den i morgen.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg har skada ryggen min skikkelig, jeg aner ikke hvordan, men trur jeg sov veldig feil når jeg sov i telt her om dagen, så jeg greier jo omtrent å gå.. 


jeg trur jeg prøvde å smile, ahhaha....

Hva syntes du om at jeg lager en ny blogg?
-sara 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)