hverdag


Chill

Jeg er ganske sliten etter helga, så var utrolig koselig å ha en søndag som jeg kan slappa av og gjøre akkurat hva jeg vil. Søndager er ofte veldig kjedelig, men det er jo deilig å få slappa av litt før en ny uke med skole igjen. Denne uka har jeg masse å gjøre pluss at jeg har to tentamener, så det blir ikke å mye bilder og sånt, men jeg skal få blogga hvertfall!

Nå skal jeg bare slappe av med god kveldsmat, se på 90210, og komme meg tidlig i seng. Blogges!

Forresten så har jeg fått ny header! Hva syns dere om den?

I'm back!

Hei, nå skal jeg starte å blogge igjen! Mars har ikke vært en veldig bra måned for meg, har vært ganske deppa hele tiden, men det er jo egentlig noe jeg ikke trenger å snakke om nå. Jeg er hvertfall mye bedre, så det er det som er det viktigste! 

Den siste tiden har jeg ikke gjort veldig mye, har vært en del med venner, og i påskeferien var jeg på hytta. Også var jeg i bursdag til SIlje i går da, det var utrolig koselig! her er noen bilder fra det:


Tok ikke så mange bilder, og tok heller ikke med så mange av de som var der.


Idag skal jeg en liten tur til byen for å se litt, også kanskje jeg finner noe jeg trengeer, også skal Lena sove hos meg, så det blir jo koselig. Jeg filmer kanskje inn innkjøpa fra mars i dag også, hvis jeg får tid til det. 

♥Hva skal dere i dag? 

Ball!

Hei! beklager for null blogging i går, men jeg rakk ikke, siden rett etter skolen dro jeg til frisøren, også etter det dro jeg til Annika for å ordne meg hos hu, med Tabea. 

Ballet var helt sykt bra, og jeg greier omtrent ikke gå, for jeg er så støl! Vi dansa i flere timer og tok helt av, haha! Men jeg skal ikke skrive så mye om det, så her er noen bilder fra før ballet:

Hva syntes du om bildene?

herlig onsdag

Hei, etter en laang skoledag med norsk og matte, dro meg og Annika til byen for å kjøpe noen småting vi trenger til ballet. Eller jeg kjøpte ikke no, haha, men Annika gjorde. Så satt vi bare på bergbys og venta på at Thomas skulle komme, så ble jeg med han hjem, og da bare slappa vi av, så på film og spiste potetgull. Det er alltid koslig å være med han!


Sorry for dårlige mobil bilder, men det var det eneste jeg hadde.


Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se på glee! Ha en fin kveld♥

Rauland med Maria!

Heisann. Etterpå drar jeg til Rauland med Maria, jeg skal være med de på en hytte som de har leid. Vi skal være der fram til søndag, så det blir jo koselig. Da skal vi stå på slalom, langrenn, sikkert være litt ute å ake ogsånn, haha. Spille masse spill, spise god mat og godteri og se på masse filmer. Åå jeg elsker hytteturer sammen med venner! 

Når vi er der trur jeg ikke jeg gidder å blogge, for vi skal prøve å ikke være så mye på pcen. Men vi kan prøve å filme litt, så det kanskje blir en videoblogg når vi kommer tilbake.


Skal dere på hyttetur?

God kveld!

Hei!

Som sagt sov jeg hos Annika i natt, og det var koselig. Mamma hentet meg klokka 1 i dag, så dro vi til Skien så jeg kunne prøve ballkjolen jeg skal ha, og ta den med hjem. Åå den er så fiin! Dere får nok se den senere. Når jeg kom hjem slappa jeg av, spiste deilig middag, også dro jeg en liten tur til byen med Maria. Jeg fikk kjøpt en bukse og en utrolig fin jakke som jeg også kan vise senere.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, spise potetgull og se på Glee. Så det blir en veldig avslappa kveld for meg!


Ahh, beste potetgullet!


♥Hva gjør dere i kveld?

vinterferie!

Hei, beklager for at jeg ikke har blogget på noen dager. På torsdag var det jo valentins dag, og jeg hadde en utrolig bra dag med Markus! Også har jeg ikke følt meg helt bra de andre dagene, så jeg orka rett og slett ikke. Nå er det hvertfall utrolig deilig med vinterferie, og på onsdag skal jeg være med Maria på hytta og være der til søndagen, så det gleder jeg meg utrolig mye til. Vi skal kanskje lage en videoblogg derfra også. Ellers skal jeg bre slappe av ogsånn, og sove hos Annika i dag.

Skal dere noe spesielt i ferien?

Trening

Spennende overskrift, ikkesant? haha. I dag dro meg og Annika rett på dansing etter skolen, og der var vi i tre timer, så fikk trent mye! De dansene vi har er så sinnsykt kule, og jeg gleder meg til forestillinga som er i april! Det kan hende jeg kan legge ut en video av meg og Annika som danser en gang, men det får jeg se på.

Når jeg kom hjem var middagen ferdig, så jeg spiste, dusja, og gjorde litt lekser. Er så deilig å få ting unnagjort! Mamma har også ryddet rommet mitt i dag, så jeg kom hjem til helt ryddig og nyvaska rom, det er deilig!

 


Åhh, Britney Spears Parfyma er så god, elsker den♥♥


Hva har du gjort i dag?

Koselig dag!

Heisann, i dag er det jo morsdag som alle sikkert vet, haha. Derfor dro vi ut å spiste på Dolly Dimples, og det var ganske koselig, siden jeg aldri er med familien min omtrent.. Må bli bedre til det! Etter vi var der dro vi en tur til bestemor, og der fikk kake og vafler.

Dette ble bare et kort innlegg fordi nå må jeg skjekke om jeg har lekser til i morgen, også vil jeg komme meg tidlig i seng.


Haha, dette bildet er det eneste jeg har fra idag... veldig glad ogsånn!

Hvordan har din dag vært?

04.02.2013

Hei, etter skolen dro jeg hjem til Annika, og med en gang vi kom hjem så tok vi noen få bilder ute, også bare la vi oss ned og sov litt, for vi var så trøtte, haha! Og nå sitter vi og spiser mens vi ser på tv, og skal på dansing snart, det blir godt å trene litt!Hva skal du i dag?

Sick

Hei, i går og på torsdag hadde jeg feber og var utrolig dårlig, jeg hadde kjempevondt i halsen, nesa var helt tett, hadde vondt i hodet og feber... Yey, kjempegøy start på helgen! Så det var da grunnen til at jeg ikke orka å blogge. Nå er jeg heldighvis myye bedre, så da skal jeg nok finne på et eller annent idag. Jeg måå seriøst komme meg ut, holder ikke ut hvis jeg må være her inne å bare ligge i senga hele dagen, haha..

Hva skal dere i dag?

Avslappende kveld

Hei, i dag etter skolen satt jeg meg rett ned for å øve på prøve til imorgen, vi har prøve i samfunnsfag, og den er sinnsykt vanskelig.. Så da satt jeg et par timer med det, flink!! Etter det tok jeg meg en liten treningsøkt med litt styrketrening og dansing, så nå har jeg laget meg litt mat også skal jeg slappe av resten av kvelden og se på One Tree Hill, så dette blir en avslappende og deilig kveld. Bortsett fra at jeg begynner å bli syk... Men jaja, er jo sykt mange som er syke nå for tiden så..


Lille snuppa:-)

Hva gjør dere i dag?

Tilbake

Hei, nå begynner det å bli lenge siden jeg har blogget igjen, og det er fordi jeg alltid hopper over en dag, også mister jeg blogglysten.. Men nå skal jeg begynne å lage innlegg på forhånd for de dagene jeg har mye å gjøre, sånn at jeg bare kan skynde meg og poste de.

Siden sist har jeg ikke gjort så mye, bare vært med venner og trena, pluss at jeg har også vært på hytta. Nå sitter jeg i timen med Tabea, og vi har sånn arbeidstime at vi kan gjøre hva vi vil, så det er litt digg da. Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om fremover, men om dere har noen forslag så er det bare å kommentere det.
 

Her er noen bilder fra den siste tida:

Anna og caroline hadde bursdag!

Skøytebanen med Annika


Overnatting med Annika!


 


Skolen..


Enda mer skole..Hatt besøk av Thomas


Jeg har gjort mye mer, men har ikke så masse bilder fra den siste tiden. 


Har du forslag til hva jeg kan blogge om? 
♥Hva syntes du om bildene?

Hobbiten!

Hei, i dag var første skoledag, som det sikkert var for ganske mange. Vi startet med skikkelig jobbing med en gang, så det var utrolig kjedelig. Etter skolen ble jeg med Annika hjem, så nå sitter vi her og bare slapper av til vi blir hentet, så drar vi en liten tur til byen først, også kino med Thomas og Markus etterpå, så det blir jo koselig:)


Hva gjør dere i dag? 

Ser frem til en bra kveld!

Hei, litt tidligere i dag dro vi til tanta, onkelen og søskenbarnet for å spise grøt, og det var utrolig koselig. Jeg håpet på å få mandelen, men det fikk jeg ikke da, haha. Og der var vi i noen timer, så dro kom vi hjem nesten akkurat, og nå sitter jeg og venter på at Tabea skal komme, så skal vi feire lillejulaften sammen. For de som ikke vet, så har vi en tradisjon at vi feirer sammen vært år og åpner gaver fra venner, også ser vi på Mikkes jul i anneby, den er så søt og koselig! 


Haha, måtte bare ta et random bilde fra tidligere i dag. Fin caps!!  
Men nå må jeg gå, for nå kom Tabea!


Hva gjør du i kveld? 

Kosekveld med Annika!

Hei, nå er Annika her, også kommer Tabea litt senere, for i morgen skal vi til Sverige, åå jeg gleder meg no sykt! Vi skal dra dit utrolig tidlig, så vi kommer ikke så sent hjem. Det blir godt å få kjøpt noen julegaver! Men blogger mer om det i morgen.

Nå skal meg og Annika se på step up 3, også skal vi nok bare slappe av resten av kvleden og prøve å legge oss litt tidlig.


Hva gjør du i kveld?

Farget håret

Hei, i dag etter skolen dro jeg en rask tur hjem og spiste, så dro jeg til frisøren. Jeg hadde sånn sykt stygg hårfarge, og håret mitt var skikkelig slitt, så jeg fikk farget og klippet det. Jeg elsker alltid håret etter jeg har farga det hos frisøren, det lukter så syykt godt og er helt silkemykt ♥♥  Jeg tenkte ikke på at jeg kunne ta et før og et etter bilde, så dere kunne se forskjellen, men hvertfall ble det sånn her:


Var kanskje litt annerledes på bilde, men sånn ca sånn da.
 

Hva syns du?