Jul


Christmas feeling!Nå har jeg faktisk fått litt julestemning, vi har akkurat pyntet ferdig juletreet, og nå skal vi kose oss med litt julekaker og se på film. Bare to dager til julaften!! Det er litt sykt hvor fort tida går egentlig.

Hva syntes du om bildene?

Julegavepakking!

Hei, på skolen i dag hadde vi juleshow, og det er helt sykt hvor flinke alle sammen var! Jeg har en video av at Tabea synger, så den skal jeg legge ut på youtube snart. Etter skolen dro meg og Maria til byen for å kjøpe de siste gavene, så det var jo ganske deilig å bli ferdig med det. Maria var med meg hjem en tur etter vi var der, og vi bare slappet av og så på tv.

Nå har jeg akkurat sittet å pakket inn alle julegavene som jeg skal ta med til vennene mine på skolen. Det er så utrolig deilig at det er siste skoledag i morgen! Bare fire dager til jul nåå ♥♥


Haha, som dere ser suger jeg til å pakke inn gaver..
Søte snømannen min!:-)

Er du ferdig med alle gavene?

Christmas tree

Hei, nå har jeg akkuratt satt opp et lite juletre på rommet mitt, og pyntet det med lys og litt juletrepynt, Det er så herlig å tenke på at det snart er juul♥♥ Snart skal jeg ned og spise julekaker og se på film med familien, så det blir jo ganske koselig!


litt skeivt, haha.

Hva syntes du om bildene? 

Kalendergave!

Hei, som sagt har jeg sånn kalender at jeg får en gave av mamma hver søndag, pluss at jeg har sjokolade kalender. Så i dag fikk jeg en utrolig kul neglelakk fra Essie, og de er de beste neglelakkene! Også fikk jeg to par pusesokker fra Cubus, og det trengte jeg nå, så det er jo braa.


Har dere fått kalendergave i dag?