februar 2013


herlig onsdag

Hei, etter en laang skoledag med norsk og matte, dro meg og Annika til byen for å kjøpe noen småting vi trenger til ballet. Eller jeg kjøpte ikke no, haha, men Annika gjorde. Så satt vi bare på bergbys og venta på at Thomas skulle komme, så ble jeg med han hjem, og da bare slappa vi av, så på film og spiste potetgull. Det er alltid koslig å være med han!


Sorry for dårlige mobil bilder, men det var det eneste jeg hadde.


Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se på glee! Ha en fin kveld♥

Videoblogg - hyttetur!

Nå har jeg fått lasta opp videoen, så her er den:

Hva syns du?

De siste dagene

Hei, som sagt var jeg med Maria opp til Rauland i ferien, vi dro på onsdag, og kom hjem på søndag, også hadde jeg ikke tid til å blogge om det i går, så da gjør jeg det i dag. 

Det var utrolig koslig der, vi stod på slalom 3 dager, og det var sinnsykt bra bakker, så det var gøy. pluss at når vi stod i bakken siste dagen kom det to gutter som lurte på om vi ville være med på harlem shake helt på toppen av bakken, så da var vi med på det, haha! Heldigvis ser man nesten ikke meg og Maria på videoen da. Men det var hvertfall gøy! og det var folk som stod i bare shorts og bikni ogsånn, fytti katta det så kaldt ut! Hvis dere vil se videoen kan dere se den HER.

Vi skulle også stå på vanlig ski, men vi slapp det heldighvis, hehe... Hater det! også har vi spilt spill, spist masse mat og godteri, sett på glee, tatt bilder, og slappa av. Det har rett og slett vært en sykt bra tur, og jeg håper vi kan dra dit igjen en gang!


Senere kommer det en videoblogg fra hytteturen, så følg med!


Hva syntes du om bildene?

Rauland med Maria!

Heisann. Etterpå drar jeg til Rauland med Maria, jeg skal være med de på en hytte som de har leid. Vi skal være der fram til søndag, så det blir jo koselig. Da skal vi stå på slalom, langrenn, sikkert være litt ute å ake ogsånn, haha. Spille masse spill, spise god mat og godteri og se på masse filmer. Åå jeg elsker hytteturer sammen med venner! 

Når vi er der trur jeg ikke jeg gidder å blogge, for vi skal prøve å ikke være så mye på pcen. Men vi kan prøve å filme litt, så det kanskje blir en videoblogg når vi kommer tilbake.


Skal dere på hyttetur?

God kveld!

Hei!

Som sagt sov jeg hos Annika i natt, og det var koselig. Mamma hentet meg klokka 1 i dag, så dro vi til Skien så jeg kunne prøve ballkjolen jeg skal ha, og ta den med hjem. Åå den er så fiin! Dere får nok se den senere. Når jeg kom hjem slappa jeg av, spiste deilig middag, også dro jeg en liten tur til byen med Maria. Jeg fikk kjøpt en bukse og en utrolig fin jakke som jeg også kan vise senere.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, spise potetgull og se på Glee. Så det blir en veldig avslappa kveld for meg!


Ahh, beste potetgullet!


♥Hva gjør dere i kveld?

Black and white
Hva syntes du om bildene?

vinterferie!

Hei, beklager for at jeg ikke har blogget på noen dager. På torsdag var det jo valentins dag, og jeg hadde en utrolig bra dag med Markus! Også har jeg ikke følt meg helt bra de andre dagene, så jeg orka rett og slett ikke. Nå er det hvertfall utrolig deilig med vinterferie, og på onsdag skal jeg være med Maria på hytta og være der til søndagen, så det gleder jeg meg utrolig mye til. Vi skal kanskje lage en videoblogg derfra også. Ellers skal jeg bre slappe av ogsånn, og sove hos Annika i dag.

Skal dere noe spesielt i ferien?

Runwaydreamz!

Ahh, ble helt forelsket i disse shortsene, utrolig kule alle sammen! Synd at de er så dyre..

Alle shortsene finner du på runwaydreams.com.


Hva syntes du om shortsene?

Trening

Spennende overskrift, ikkesant? haha. I dag dro meg og Annika rett på dansing etter skolen, og der var vi i tre timer, så fikk trent mye! De dansene vi har er så sinnsykt kule, og jeg gleder meg til forestillinga som er i april! Det kan hende jeg kan legge ut en video av meg og Annika som danser en gang, men det får jeg se på.

Når jeg kom hjem var middagen ferdig, så jeg spiste, dusja, og gjorde litt lekser. Er så deilig å få ting unnagjort! Mamma har også ryddet rommet mitt i dag, så jeg kom hjem til helt ryddig og nyvaska rom, det er deilig!

 


Åhh, Britney Spears Parfyma er så god, elsker den♥♥


Hva har du gjort i dag?

Ukens spørsmål #3

Hei, denne gangen tar jeg det ikke på video, men jeg lover at jeg skal gjøre det neste gang!

 

Hva liker du best med dansing? Jeg liker at det er utrolig gøy, veldig bra trening, og det er rett og slett noe jeg elsker å gjøre!
 

Hvilken dans er det du danser? Jeg danser hip hop og jazzfunk.
 

Har du tenkt til å gå på danselinjen? Jeg tenkte å gjøre det først, men så har jeg ikke gode nok karakterer, og jeg er heller ikke sånn syyykt flink til å danse.
 

Hvilen blogger leser du? Jeg leser utrolig mange, så kan vel egentlig lage et eget innlegg om det snart.


Hva må en blogg ha for at du skal lese den?  Den må ha et ryddig design, passe med tekst og STORE bilder, ikke bare sånn 400px liksom, helst sånn 700-900.


Noen du ikke kan leve uten? Jeg hadde virkelig ikke klart meg uten familien, vennene og kjærsten min!


Det beste du liker ved dine bestevenner? De støtter meg når jeg trenger det, og jeg kan være meg selv og ha det gøy med de:)


Er det et spesielt sted du savner? jeg savner utrolig mange steder jeg har vært, men spesielt Spania!Hvor vil du dra akkurat nå? USA, Paris eller Mexico.
 

Ditt fav syden sted? Det beste stedet jeg har vært til nå, er Spania, for der var det både bading, shopping og karuseller! Men Kypros er også veldig bra.


Hva skal du i vinterferien? Jeg skal på jentekveld, være litt med kjærsten og på hytta med Maria. Det blir en utrolig bra ferie!:)


Noe spesielt du ser fram til dette året? Det er ikke noe spesielt trur jeg, gleder meg mest til sommerferien da! også gleder jeg meg litt til å starte på ny skole.


Hva skal du søke på vgs? Jeg skal søke helse og sosial på Skogmo.
 

Gleder du deg til vgs? hvorfor, hvorfor ikke? Jeg gleder meg til å starte på nytt på en måte, men kommer nok til å savne ungdomskolen litt, for blir mye mer jobbing ogsånt, pluss at jeg er ganske skolelei.


Hva skal du til sommerferien? Jeg har ikke planglagt så mye, men hvertfall til Mo i rana og Oslo med Annika. Også skal jeg nok på båttur ogsånn med Markus!
 

Savner du sommeren? JA! savner det no helt sykt, er jo alltid deilig med sommerfeire, og sommern 2012 var utrolig bra, bortsett fra at vi flytta fra huset vårt med basseng da.


Har du vært i London noen gang? Ja, og det var utrolig bra der! Men jeg gikk i fjerde klasse ellerno, så var ikke så glad i shopping.. Skulle gjerne dratt dit igjen nå!


Hvem kjendiser har du sett live? Jeg har vært på både Taylor Swift og Nicki Minaj konsert, og jeg stod en meter fra Taylor swift, omg!! Også skal meg og Annika på Rihanna til sommeren.


Hvilken mobil og pc har du? Jeg har Iphone og mac, and I loove it ♥♥


favoritt sangen din? Det er så utrolig mange, men "stay" av rihanna er så fiin!
 

Hva er din yndlingsmat og drikke? Taco eller lasagne, og Pepsi Max!


Hva vil du bli når du blir stor? Jeg vet ikke helt ennå, men noe innen helse og sosial. 


Hvem serier ser du på? Jeg ser på Pretty Little Liars, The Walking dead, 90210, Heart of Dixie og One tree Hill. Jeg anbefaler alle disse seriene!


Hva liker du best ved Markus? Jeg liker alt ved han, han støtter meg når jeg trenger det,  jeg kan være helt meg selv med han og vi ler og har det koslig hele tiden, og hvis vi krangler sier han unnskyld med en gang og sier de søteste og mest rørende ting! Han er helt perfekt i mine øyne ♥


Dere har nok sett dette bildet her før, men jaja:)


Hva lurer du på til neste gang?


 

Koselig dag!

Heisann, i dag er det jo morsdag som alle sikkert vet, haha. Derfor dro vi ut å spiste på Dolly Dimples, og det var ganske koselig, siden jeg aldri er med familien min omtrent.. Må bli bedre til det! Etter vi var der dro vi en tur til bestemor, og der fikk kake og vafler.

Dette ble bare et kort innlegg fordi nå må jeg skjekke om jeg har lekser til i morgen, også vil jeg komme meg tidlig i seng.


Haha, dette bildet er det eneste jeg har fra idag... veldig glad ogsånn!

Hvordan har din dag vært?

Hvordan videoer vil dere se?

Hei, jeg tenkte å lage litt flere videoer, siden jeg har jo ikke så mange. Videoblogger er vel det som er morsomst å se på, og jeg elsker å lage det! Men jeg trenger virkelig tips til hvordan videoer jeg kan ha.

Her er de jeg har:

 

Beklager at det ikke ble noe mellomrom mellom videoene, men det gikk ikke....
Hvordan videoer vil du se?

Fredagskos med Annika!

Hei, i går hadde jeg ikke så mye blogglyst, så derfor glemte jeg det helt.. 

Etter skolen i dag dro meg, Annika og Tabea til bergbys, også satt vi å prata og spiste litt, så dro vi hjem igjen, og nå er Annika her, for hun skal nemlig sove her. Det er alltid koselig med overnatting! Vi har tatt litt bilder, spist og bare surra litt, også skal vi snart se på film.

♥Hva syntes du om bildene?

Et lite innkjøp!

Hei, etter skolen i dag var jeg så sinnsykt sliten og hadde vondt i hodet, så da sov jeg en time, spiste litt og slappa av. Etter det dro jeg til byen for å møte Thomas, og vi gikk litt rundt å så også satt vi oss ned på bergbys å kjøpte is, utrolig koselig!

Jeg kjøpte nesten ingenting, men her er det jeg kjøpte:


To ansiktsmasker fra Cubus til 39kr


Øyenbryns blyant som kostet 39kr.


Spenner fra h&m som kostet 19 kr (?)


Og denne genseren fra Cubus til 199kr. Den er utrolig stor og deilig!


Hva syns du om det lille innkjøpet mitt?

Ukens spørsmål!

Hei, i dag etter skolen dro jeg en liten tur til byen, også rett på dansing, og der var jeg i tre timer.  Elsker følelsen av å ikke tenke på noe og bare danse, ååh♥♥  Men ja, nå skal jeg ha ukens spørsmål igjen, så da er det bare å spørre i vei om alt mulig! Jeg tar den på video om det ikke blir alt for kleint, hehe.
Tommel opp wohoo


Hva lurer du på?

04.02.2013

Hei, etter skolen dro jeg hjem til Annika, og med en gang vi kom hjem så tok vi noen få bilder ute, også bare la vi oss ned og sov litt, for vi var så trøtte, haha! Og nå sitter vi og spiser mens vi ser på tv, og skal på dansing snart, det blir godt å trene litt!Hva skal du i dag?

Wants

Nå har jeg sett litt på kjoler ogsånn fra Nelly, og de her er utrolig fine!

  
  

//1 finner du her.    //2 finner du her.   //3 finner du her.   //4 finner du her.


Hva syntes du om kjolene? og hvem likte du best?

Vinnerne av vurderingene !

Nå har jeg trekket vinnerene, og det er helt tilfeldig hvem det ble av alle sammen, og jeg gidder ikke ta noe karakter eller terningskast denne gangen.

Den første heldige vinneren blee....

http://okisandra.blogg.no/ ! 


 

Førsteinntrykk: Med en gang jeg går inn på bloggen din legger jeg først merke til headeren, den var utrolig fin og bra laget, også ser jeg at du har mange fine bilder, og virker som en veldig søt jente.

 

Design og header: Som sagt, har du en utrolig fin header, som passer bra med designet. Designet er veldig ryddig og fint, også er det veldig enkelt, noe jeg liker. Det er lyse fine farger, noe som er bra, for det er ikke så veldig fint med skikkelig knæsj farge på designet.

 

Innlegg: For det første, har du store bilder som passer helt perfekt, og det er veldig bra. Du tar også veldig fine bilder, og de passer bra til innlegga. Du har ikke veldig mye tekst i innlegga dine, kanskje litt lite noen ganger, men det er bedre enn å ha alt for mye tekst. Du skriver veldig bra, og har lite skrivefeil. Det jeg likte spesielt godt, er at bildene dine gjør det interessant å lese bloggen. Finner egentlig ikke noe jeg syns er negativt:)

 


 

Den andre heldige vinneren bleeee....

 

http://ezel.blogg.no/ !

 

 

 

Førsteinntrykk: Jeg leser jo egentlig bloggen deres fra før, og jeg vil bare si at jeg elsker den! Dere er utrolig flinke. Men det første jeg legger merke til når jeg kommer inn på bloggen, er at dere har et veldig fint og enkelt design, og at dere er to stykker som blogger sammen.

 

Header og design: Dere har ikke noe header akkurat nå, men det gjør ikke noe, for man får se hvem dere er og dere legger jo ut mye bilder. Designet er veldig fint og enkelt, også veldig ryddig!  Og som sagt liker jeg lyse design, så det er jo bra.

 

Innlegg: Dere blogger om mye forskjellig, og jeg syntes at bloggen deres er spennende og lese. Dere skriver rett og slett veldig bra. Det som jeg syntes er utrolig, er at dere er to stykker som greier å ha en blogg sammen, og blogge bra i flere år, det er ikke mange som greier det! Dere tar utrolige fine bilder, og de er store og tydlige. Det er også bra at dere har videoblogger, det er alltid gøy!:)

 

 


 

 

den tredje heldige vinneren blee...

 

http://camillov.blogg.no/

 
Førstseinntrykk: Det første jeg legger merke til, er at du har et veldig kult design, og når jeg blar lenger ned, ser jeg du har mye forskjellige og fine bilder, og du virker som en pen jente.

 

Header og design: Du har ikke noe header med bilder, så man får ikke helt se hvem du er med en gang, men det er bra du hvertfall har navnet ditt der. Det er bra du har meny under headeren, da blir deisgnet ganske ryddig, selvom du burde kanskje hatt en sidemeny med arkiv og kategorier eller et bilde av deg, så man har litt oversikt. Ellers var designet fint og enkelt.

 

Innlegg: Du skriver bra, og du har masse forskjellig innlegg, og ikke bare sånn hverdagsinnlegg, noe som er veldig bra. Du har fine store bilder, som gjør at man har lyst til å lese bloggen din. Du har passe med tekst, og du har også lite skrivefeil. Du har akkurat passe med tekst, ikke for mye, og ikke for lite. Du er veldig flink til å blogge:)

 

 


 

 

 

 

Hva syntes du om vurderingene?

 

 

Vil du bli vurdert?

Heisann, har ikke en dritt å gjøre i dag egentlig, og jeg bare hoster og hoster, så er nok ikke så koslig å være med meg, haha... Men derfor tenkte jeg at jeg skulle ha noen vurderinger, jeg trekker ut 3 stykker, som blir vurdert litt senere i kveld. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med ellernoe, og jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du.


Tok bare et bilde fra arkivet, siden jeg er lat.


Er du med?

Sick

Hei, i går og på torsdag hadde jeg feber og var utrolig dårlig, jeg hadde kjempevondt i halsen, nesa var helt tett, hadde vondt i hodet og feber... Yey, kjempegøy start på helgen! Så det var da grunnen til at jeg ikke orka å blogge. Nå er jeg heldighvis myye bedre, så da skal jeg nok finne på et eller annent idag. Jeg måå seriøst komme meg ut, holder ikke ut hvis jeg må være her inne å bare ligge i senga hele dagen, haha..

Hva skal dere i dag?