april 2013


Hvordan konkurranse?

Heisann, jeg tenkte jeg skulle ha en konkurranse snart, med en premie som jeg ikke vet helt enda hva skal være. Men for at jeg skal lage en konkurranse, hadde det vært veldig fint om dere kan si ossen det skal være. Jeg tenkte fotokonkurranse, men vet ikke helt jeeeg.

Nå må jeg komme meg i gang med å øve til mattetentamen, også drar jeg på dansing etterpå. Blogges!
 

Hvordan konkurranse vil dere ha?

Chill

Jeg er ganske sliten etter helga, så var utrolig koselig å ha en søndag som jeg kan slappa av og gjøre akkurat hva jeg vil. Søndager er ofte veldig kjedelig, men det er jo deilig å få slappa av litt før en ny uke med skole igjen. Denne uka har jeg masse å gjøre pluss at jeg har to tentamener, så det blir ikke å mye bilder og sånt, men jeg skal få blogga hvertfall!

Nå skal jeg bare slappe av med god kveldsmat, se på 90210, og komme meg tidlig i seng. Blogges!

Forresten så har jeg fått ny header! Hva syns dere om den?

Videoblogg - innkjøp og spørsmål

Hei, som sagt skulle jeg jo filme inn en videoblogg i går, så det fikk jeg da gjort, også fikk jeg lastet den opp i natt. 

Jeg vet jeg tar meg i håret hele tida og ikke greier å sitte stille! så ikke klag på det, haha.. Det er så irriterans.

 

Hva syntes du om videoen?

I'm back!

Hei, nå skal jeg starte å blogge igjen! Mars har ikke vært en veldig bra måned for meg, har vært ganske deppa hele tiden, men det er jo egentlig noe jeg ikke trenger å snakke om nå. Jeg er hvertfall mye bedre, så det er det som er det viktigste! 

Den siste tiden har jeg ikke gjort veldig mye, har vært en del med venner, og i påskeferien var jeg på hytta. Også var jeg i bursdag til SIlje i går da, det var utrolig koselig! her er noen bilder fra det:


Tok ikke så mange bilder, og tok heller ikke med så mange av de som var der.


Idag skal jeg en liten tur til byen for å se litt, også kanskje jeg finner noe jeg trengeer, også skal Lena sove hos meg, så det blir jo koselig. Jeg filmer kanskje inn innkjøpa fra mars i dag også, hvis jeg får tid til det. 

♥Hva skal dere i dag?