juni 2012


Kosekveld med Annika!

Hei, nå sitter jeg her med Annika og vi skal snart leie film og kose oss med godteri. Vi har filma ferdig må gjøre videoene, så i morgen skal jeg redigere den, og da kommer den sannsynlighvis i morra. 

Men nå skal vi se på film, så vi bloggas!

Hva gjør du i kveld?

Forslag til må gjøre video?

Hallo, i dag skal Annika sove her, og da skal vi ha en må gjøre video, så da kan dere komme med masse forslag til hva vi kan gjøre. Men trukke vi orker å gjøre ting der det er mange folk, sånn på kjøpe senter ogsånn, så helst kom med forslag vi kan gjøre her hjemme, enten om det er ute eller inne.


Er så glad i deg vennen!


Har dere noen forslag?
-sara 

Gårsdagens blogg bleee....

...http://loki.blogg.no/ ! Gratulerer til deg.


(Gikk ikke å få større bilde.)

Vurdering:

Header og design: Jeg syntes designet ditt var sinnsykt kult! Også var det ganske ryddig, og når jeg ser det får jeg bare lyst til å lese lengere ned. Headeren din var også veldig kul, det er jo ingen bilder der men det trenger du egentlig ikke siden det passa så bra.

Innlegg: Du skriver veldig bra, og du tar fine bilder, men jeg syntes du burde hatt litt flere bilder av deg selv og vise litt mer hvem du er. Bildene er også ganske små syntes jeg, så du kunne hatt litt større. 

Alt i alt: Bloggen din er jo ganske interessang og du skriver veldig bra. Den er veldig ryddig og kul, men som sagt kunne jeg ønske du hadde litt flere bilder av deg.

Karakter: 4+


Hva syntes dere om vurderinga?
-sara 

Spørsmålsrunde om Sara

Halloisen ♥


Dette er da Maria (sara`s bestevenn), og jeg vurderte å ha en spørsmålsrunde der dere kan komme med spørsmål dere lurer på om HU. Så derfor kan dere spørre om akkurat hva dere vil, men det er jo selførgelig grenser! Jeg kommer til å svare på video enten lørdag eller søndag. Jeg kjenner henne spåpass godt og kan det meste om hu, så dere kan spørre om alt mellom himmel og jord :-) 

 


Jeg er altså hun til høyre :-)

Det blir på en måte som en vanlig spørsmålsrude, så det er bare å spørre i vei!

- Mariaa

Vil du bli dagens blogg?

Hei, nå har jeg nesten akkuratt stått opp, det er faktisk ganske fint vær i dag, så det er jo deilig!

Nå tenkte jeg å ha dagens blogg, noe som jeg kanskje kommer til å ha en del. Vinneren får en vurdering og 7 kommentarer spredt rundt på bloggen. Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget.

Er du med?
-sara 

nesten ferdig !

Hallo, jeg har ikke hatt nett siden i går, så har ikke fått blogget så mye. I hele dag har jeg drivi og rydda alle tinga fra rommet, noe som tok ganske så langt tid, også har jeg kjørt fram og tilbake fra husa flere ganger, så det tok noen timer. Etter det dro meg og Helene på peppes og spiste og koste oss, også dro vi tilbake hit etter det, altså det nye huset. Nå er vi nesten ferdig og flytte alle tinga, så vi skal begynne å sove her i dag. Det kommer til å bli veldig rart og annerledes egentlig, men sånn er det bare:)


vi har ikke fått trådløst internett enda, så må sitte her, haha! 


Også lille Emms ville bli med på et bilde da♥♥♥


Men nå skal meg og Helene skjekke ut tv'en min ogsånn, så vi bloggas!

-sara

 

Tusenfryd!

Heisann på dere! For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra tusenfryd, der var jeg med Annika, og det var kjempekoselig! Vi dro ca klokka halv 9 idag. Vi filma faktisk litt mye og tok noen bilder, så det kommer kanskje en video litt etterhvert. Åå, vi bare elsker tundercoaster, den er så sinnsykt morsom, hahah. Også er jo speedmonster også veldig morsom da. Det var egentlig de to vi tok mest, men så tok vi noen andre også. 

her kommer noen bilder:


<3

Nå er jeg med Tabea, så vi skal danse og sånn, og filme litt, hehe standar oss. Også skal jeg kanskje sove hos hun etterpå, så det blir koslig !:)

Har dere vært i tusenfryd før?

Instagram!

Hei, dere kan gjerne følge meg på instagram, jeg heter Sarabaa1. 
Her er noen av bildene mine: 

 


Har du instagram, isåfall hva heter du?
-sara

Det nye huset!

Hallo, i dag har det vært ganske slitsomt, og vi har reisa fram og tilbake fra husa, og ordna ganske masse. I morgen kommer senga mi, så gleder meg til å teste den ordentlig ut! Jeg regner med at jeg kan begynne å sove der til onsdag. Men vil bare hvis vi får nettverk, haha. Jeg var jo ganske heldig som fikk det største rommet, det er mindre enn det jeg har nå, men det syntes jeg er alt for stort, så blir deilig og få litt mindre rom. Egentlig er huset veldig fint, og alt inni er også det, så bare det ikke hadde vært så langt ifra her hadde jeg vært mer fornøyd.. 

Haha, sånn ser det ut der foreløpig:)
Men nå skal jeg se på film, så vi blogges!
-sara 

Sminkevido!

Heisann, jeg sa jo at det skulle komme en sminkevideo i dag, så her er den. 

 


For beste kvalitet, ta på 1080p
Hva syntes du?
-sara 

Flytting på gang

God morgen! I dag er ikke været akkurat så veldig mye å skryte av, men når det regner så elsker jeg faktisk å sove lenge! haha.. I dag skal jeg ikke så mye egentlig, bare slappe av og se om jeg blir bedre i ryggen, også skal jeg nok begynne å pakke litt til flytting ogsånt. Vi har nemlig begynt å flytte til hovenga, og vi skal være ferdig flyttet den 6.juli. Jeg gleder meg egentlig ikke, for nå har vi stort hus med basseng, også skal vi flytte til et lite hus.. Jeg kan sikkert ta bilder neste gang jeg er der!
Vet ikke hvorfor det ble så dårlig kvalitet... 
 

♥Har du flytta før, eller skal du snart?

Ny blogg, ny start

Heisann! Nå har jeg laget meg en ny blogg fordi det ble så mye surr med den andre.. altså www.sarabaa.blogg.no. Så nå skal jeg heller starte helt på nytt med en ny blogg. Jeg kommer til å blogge mest om hverdagen min, og ta masse bilder, også kommer det nok noen videoer innimellom. Jeg har faktisk laga en sminkevideo, eller jeg holder på å redigere den, så den kommer kanskje i kveld. Hvis ikke kommer den i morgen.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg har skada ryggen min skikkelig, jeg aner ikke hvordan, men trur jeg sov veldig feil når jeg sov i telt her om dagen, så jeg greier jo omtrent å gå.. 


jeg trur jeg prøvde å smile, ahhaha....

Hva syntes du om at jeg lager en ny blogg?
-sara 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)