juli 2012


Videoblogg - hyttetur

Heisann, nå har jeg fått laga videobloggen fra hytteturen, eller ble egentlig ferdig i går, men da hadde vi ikke nett, så her er den hvertfall:

 

Hva syntes du om videoen?

Hjemme fra vrådal!

Heisann, nå har jeg kommet hjem fra vrådal, og det var utrolig koselig! Vi kom dit på tirsdagen og var der til i dag. Vi har gjort utrolig mye på de dagene vi har vært der, de to første dagene var det kjempefint vær, så vi var på stranda lenge og sola oss, så begge fikk skikkelig skille. Også bada vi ganske mye, selvom det var kaldt, men man ble fort vant til det. Vi bada faktisk alle dagene bortsett fra i går, for da var vi veldig slitne ogsånn. Ellers så tok vi mange bilder, var ute masse, spilte spill og så på mange filmer, også trente vi veldig mye andre dagen, spiste masse deilig mat, også bare slappa vi av og koste oss. Dette var hvertfall en utrolig koslig tur med verdens beste Annika!

Vi tok over 200 bilder, men gadd ikke legge ut så mange, hehe.

Senere kommer det en videoblogg fra turen, så den er det bare å glede seg til!

Hva syntes du om bildene?

Bloggpause fram til søndag

Heisann, litt senere i dag drar jeg opp til vrådal på hytta mi sammen med Annika. Det er ikke internett der, så derfor tar jeg en liten bloggpause. Vi skal nok lage en videoblogg fra hele turen også ta masse bilder,som kommer på søndag når vi kommer hjem. Det har meldt ganske fint vær på onsdag og torsdag, så da skal v nok sole oss og bade masse, og benytte den sola som er der, haha. For på fredag og lørdag er det bare regn.. Men uansett, det blir utrolig koselig!


lite bilde, men har ikke så mange på denne pcen.

Kommer du til å fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake?

Before i die
Vil du noe av det samme?

Sunday

Hei! I dag stod ejg opp ca klokka 12, det er sykt deilig og sove lenge hver dag, haha. Så meg og Helene bare lå i senga ganske lenge og så på 90210. Etterhvert dro vi til bergbys og spiste der, så når jeg kom hjem begynte jeg og pakke litt til hytta. Til tirsdag skal jeg på hytta mi som er i vrådal, og da skal jeg ha med Annika, så det blir jo utrolig koselig! Og to dager etter at jeg har kommet hjem fra hytta, drar jeg til Spania med familien. Åhh, jeg gleder meg så♥♥ Hvis jeg vasker bada frem til vi skal dit, får jeg sminke og parfyme av mamma, hihi. Så derfor skal jeg vaske bada nå. Senere skal nok meg og Helene bare fortsette og se på 90210, og bare slappe av resten av kvelden, for i morgen skal vi stå opp tidlig for å dra til ikea.


Hehe, veldig fint vær ja...

Nå må jeg vaske bada, så vi blogges!

Hva gjør du i dag?

 

god morgen!

Heisann! jeg stod opp nesten akkuratt, så nå ligger jeg i senga og ser på disney channel, det er så gøy !! hahah. Jeg beklager veldig for dårlig oppdatering, men var ikke i form i går, jeg lå seriøst i senga nesten hele dagen og hadde skikkelig hodepinne.. Senere i dag skal jeg til Maria en tur, så  skal vi være der litt, også drar vi for å møte noen andre. Det blir nok utrolig koselig, for det er utrolig lenge til jeg får se Maria igjen etter dette. Meg og Helene skal forresten en tur til byen i dag også, så da kan det hende jeg får noe, har ikke penger selv haha.. så jda blir jeg med Helene fordi jeg er veldig snill:)

Loveyouu

Hva skal dere i dag?

 

Sommerland i bø!

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem, og jeg ligger under dyna med masse klær, og fryser som bare det... Meg og Annika har nemlig vært i sommerland i bø i dag, og det var sinnsykt morsomt siden det var sykt få folk der. Så derfor kunne vi gå rett på alle tinga. Den morsomte greia der er mot i brøstet, den er kuul! Hohoo. Også tok vi litt bilder der ogsånn da, så her er noen:

Hehe, legger ikke ut noen bilder av oss, for det ble helt ... ja :)))

Har du vært i sommerland i bø?

Dagens blogg blee....

...http://annikaasv.blogg.no/ !! Gratulerer til deg :)  Du får en vurdering, 5 kommentarer og linking i de 3 neste innlegga.

Vurdering: Designet ditt er utrolig fint og ryddig, og headeren passer veldig til, og er utrolig fin med fine bilder. Du er en sinnsykt pen og søt jente, og du skriver utrolig bra. Når jeg leser innlegga dine har jeg lyst til å lese mer, og du tar kjempefine bilder, og de er også ganske store, noe som er veldig bra. Jeg digger rett og slett bloggen din!Hva syntes du om vurderingen?

Vil du bli dagens blogg?

Heisann, nå tenkte jeg å ha en liten konkurranse om dagens blogg. Vinneren får en vurdering, 5 kommentarer på bloggen sin, og linking i de tre neste innlegga mine. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget, og jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du.

Er du med ?

god morgen!

Heisann! jeg stod opp nesten akkuratt, så nå ligger jeg i senga og ser på disney channel, det er så gøy !! hahah. Senere i dag kommer Annika hit, så skal vi jogge og ta litt styrketrening ogsånn, så flinke som vi er. Også skal hu sove hos meg, for i morgen skal vi nemlig til sommerland i bø, gleder meg no helt syykt! Vi skal ta med kameraet så vi kan filme litt ogsånn, så det blir nok en videoblogg av hele dagen, også noen bilder da. Det har meldt ganske dårlig vær, så det er egentlig det eneste som er litt dumt... men litt dårlig vær tåler vi, haha!


Et bilde fra når vi var i tusenfryd.

Har du vært i sommerland i bø?

 

Tirsdags kvelden min!

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, jeg vet egentlig ikke hvorfor, haha. Men uansett, jeg har bare slappa av i dag, og nå har jeg akkuratt laga meg popcorn, også skal jeg se på gossip girl fra sesong 1. Jeg har faktisk alle sesongene av gossip girl, 90210 og one tree hill, og har sett gjennom alle sykt mange ganger, ahah! men det er en stund siden jeg har sett gossip girl nå, så da ser jeg på det. det er vel det eneste jeg kommer til å gjøre utover kvelden, og kanskje spørsmålsrunde del 2 kommer, har spilt den inn.
 

Hva gjør du i kveld?

Paris 2012

Hei! For noen uker siden var jeg i Paris, og det var sinnsykt koslig ! Jeg var der med søskenbarnet mitt Lena, også foreldrene våre da. Vi var der fra torsdag den 24.mai til mandag den 29.mai. Når jeg tenker meg om, var det jo nesten to månder siden! Jaja, tiden har virkelig gått fort.. Men uansett, vi var bare i disneyland alle dagene, siden vi har allerede vært der før og sett alt det andre. Så vi lå på et hotell som var kjempenerme, så vi kunne gå bort til parken når vi ville. For de som ikke har vært der før, er det to parker. Det er disney studio park og disneyland. Studio parken er med litt nyere ting, mens den andre er litt gamlere. Også er det village, med masse disney butikker, resturanter osv, og alt hører sammen da. Hver dag var vi der fra klokka 11-12 ellernoe, til 11 på kvelden, så vi ble sinnsykt slitene i føttene, det gjorde så vondt på slutten av dagen at vi fikk helt krampe, haha! Men det var virkelig verdt det. Meg og Lena sin favoritt der var nok rock n roll coaster, den var så sinnsykt kul! Også var det jo masse andre ting og da. 

Her er en video jeg fant av rock n roll coaster:

  

Det var jo utrolig mange flere ting som var veldig morsomme, men det trenger jeg jo ikke akkuratt å vise. Alle dagene var det jo så sinnsykt varmt, og sola skinte som bare det, jeg visste ikke at det skulle bli så fint vær så jeg hadde jo med meg masse klær som jeg ikke trengte, haha..

Vi tok også utrolig mange bilder der, men jeg hadde bare med iphonen, så ble jo ikke sånn veldig bra bilder egentlig, men her er noen:


 

Har du vært i disneyland før?
♥Hva syntes du om bildene? 

Svar på spørsmålsrunda! del 1

Hvor mange land har du vært i ? Jeg er egentlig ikke heelt sikker, men sånn ca 10 kanskje?

Ditt favoritt land? Frankerike!

Hva liker du best å gjøre på fritiden? I fritiden er jeg med venner, danser og rir.

Hvor mange kjærster har du hatt? 4, men de har ikke akkurat vært sånn veldig seriøse.

Hvordan pc har du? Jeg har macbook pro 

Er du fornøyd med pcen din? Kjempefornøyd!:)

Hvilke redigeringsprogram anbefaler du?  For de som har mac, så er jo imovie veldig bra for å redigere videoer. Og sånn redigeringsprogram for alle, da er jo photoshop bra, selvom det koster desverrre penger.

Har du dyr? hva heter de? Jeg har to hunder, og de heter Ronja og Emma,
Syntes du det er fint med hull i navelen og leppa? Jeg syns det er driitfint i navelen! Har ganske lyst på det selv faktisk. Og i leppa er det helt greit.

Hvilken mobil har du? Iphone 4s

Nevn 3 ting du hater? sånn f.eks hva folk gjør, sier noe som plager deg osv Det ene som irriterer meg no helt sykt, er folk som leker dum foran gutter! herregud jeg blir så irritert! Det andre er folk som dømmer etter utseende eller hvordan man snakker, foreksempel noen sier at jeg er skikkelig bitchy ogsånn, men de burde jo kanskje bli kjent med meg før de sier det? Og det tredje er folk som klager over at de er feite hele tida. Eller sier bare sånn plutselig: åå, jeg er så syykt feit! Det er hvertfall irriterans hvis de er tynnere enn meg! Men uansett, jeg er ikke interesser i å høre det!! Det er faktisk sinnsykt mange flere ting som jeg hater, men det er det jeg kom på nå.

Er du fornøyd med utseendet ditt? Nei

Har du dårlig selvtillit? Ja, men det går veldig opp og ned

Dine 3 bestevenner? Har vel fler bestevenner, men mine allereste er Maria, Annika og Tabea. Av jenter da:)
 Hvor lenge har du hatt den bloggen her nå? Siden 26.juni

Hvorfor begynte du å blogge? Fordi det så gøy ut

Hva slags blogger leser du? Annikaasv, beabek og mange på topplisten. Også blogger som kommenterer min.

Hva heter skolen din? Heistad ungdomsskole

Har du lyst på percing? ja!

Har du lyst på tattovering? Ikke akkurat nå

Ossen sminke bruker du? Nå i sommerferien bruker jeg egentlig bare maskara, eyeliner og sånn øyenbrynsgreie, ellers bruker jeg også foundation og pudder noen ganger.

Hvilken klasse begynner du i etter ferien? 10.klasse

Kan du ha syngevideo? Absolutt ikke!

Pleier du å være sta? Alle som kjenner meg sier at jeg er veeeldig sta, men det syns ikke jeg, hihi 

Liker du kosedyr? Oh yes <3<3

Liker du rommet ditt? Ja er vel helt greit

Beste minne dette året?  Det må nok være Paris og lefdals ! Kan ikke velge. Jeg lager forresten et innlegg om Paris senere idag!:)


Hvordan har du det? Takk for at du spør, har det faktisk ganske fint nå:)

Er du ofte lei deg? Ja

Hva slags hår produkter bruker du? Shampo og balsam, også sånn varmebeskyttende spray.

Hvordan musikk hører du på? masse forskjellig

nevn 3 negative ting med deg selv Jeg blir sinnsykt fort irritert for sånne småting, jeg kan være veldig klagete når jeg er syk, og jeg blir så syykt fort sliten

Melk eller vann? Vann

Sommer eller vinter? Sommer, selvom vinteren er utrolig koselig

Savner du det gamle huset ditt? JA !! sepesielt bassenget...
Det var del 1. Del 2 kommer på video senere!

Hva syntes du om svara?


Videoblogg!

Hei! Denne videoen skulle jeg egentlig legge ut for 3 eller 4 uker siden, men så glemte jeg det... Aner ikke hvorfor, haha! Men her er den hvertfall:

 

Hva syns du? haha

Bilder: Meg og Maria!

Hva syntes du om bildene?

Lørdagen min !

Hei dere!

I dag er det jo lørdag som de fleste sikkert veet, og nå har jeg stelt meg ferdig, for snart skal jeg nemlig til byen med bestevenninna mi Maria. Vi skal dit egentlig for å ordne noe med macen hennes, men vi skal nok gå litt rundt og se også. siden jeg ikke har kjøpt bursdagsgave til Helene, så må jeg også gjøre det.

Etter vi har vært i byen skal vi dra hjem til meg, også skal Maria sove her. og siden vi er alene hjemme i hele dag så kommer vi nok til å finne på mye rart, haha. Også lager vi helt sikkert en videoblogg. Så det blir jo utrolig koselig !


Litt lite bilde, men det får gå.

Hva er dine planer for i dag?

Taco og 90210!

Hei!

Nå sitter meg og Helene (søstrami) i stua og har akkurat spist deilig taco, mens vi ser på 90210. Jeg elsker seriøst den serien! For de som ikke har sett den og liker drama serier, så anbefaler jeg dere og se den. Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av og se på fler episoder, eller se på en film ellerno. Også spise et eller annent godteri.
 Men nå skal jeg slå av pcen, så vi blogges !

Hva gjør du i kveld?

Spørsmålsrunde!

Heisann, nå har jeg vært veldig dårlig til å blogge, og jeg beklager. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å blogge om for jeg gjør egentlig veldig lite nå for tiden, bare slapper av og ser på masse filmer og er litt ute ogsånn. Så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde. Hvis jeg får inn mange spørsmål tar jeg del 1 og del 2, så den ene blir på video. 

kom med masse spørsmål!

Videoblogg - maria svarer på spørsmål om meg!

Heisann, det tok sinnsykt lang tid å laste ned den videoen her, også redigerte jeg den ikke da jeg egentlig skulle... Men bedre sent enn aldri, ikkesant?

her er den hvertfall:

 

Hva syntes du?

Overnatting hos Annika!

Hei!

For ikke så lenge siden kom jeg til Annika, og vi har vært litt ute og bare snakka ogsånn, og nå sitter vi på rommet hennes og slapperav. Senere skal vi ut på en liten joggetur, også når vi kommer inn igjen skal vi ha litt styrketrening, også skal vi bare slappe av resten av kvelden og se på film ogsånn. 

 

Hva skal dere i kveld?


God morgen!

Hei og god morgen!

I dag stod jeg faktisk opp litt over 10, for det blir så sinnsykt lyst på rommet mitt enda og det er en del bråk ute.. Forhåpentlighvis blir det bedre etterhvert. Etter at jeg stod opp gikk jeg ned og begynte å lakke neglene mine. Litt rart at det er det første jeg gjør, haha! Også kom mamma med jorbær til meg, så da ble det frokosten min i dag. 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag for alle er jo seriøst på ferie nå... Det er så sykt typisk egentlig. Så jeg får vente og ta det som det kommer:-)åhh, jordbær dyppa i sjokolade, namm♥♥

-Hva er dine planer for idag?

Innkjøp fra i dag!

Hallo, nå har jeg kommet hjem fra byen, er egentlig en liten stund siden, men når jeg kom hjem så kom jeg på at jeg ikke hadde med nøkkel!!! dette er andre gang denne uka.... Heldighvis trengte jeg bare vente ute en halvtime, men det er faktisk veeldig lang tid når man holder på å tisse på seg, haha! men uansett, det var utrolig koselig å være i byen med Annika istad. Jeg kjøpte ikke sånn veldig mye men her er hvertfall det jeg kjøpte:

 
Maskara fra H&M


neglelakk fra Gina


Spenner fra bikbok.


Ansiktsmaske fra vita.

Beklager at to av bildene ble skeive, men jeg fikk ikke rotert de.. 

Hva sytes du om innkjøpet?

Da er jeg klar til byen!

Hei!

Nå har jeg akkurat stelt med ferdig, og snart drar jeg til byen med Annika. Jeg trur ikke jeg kommer til å kjøpe sånn veldig mye, men litt sminke og sånn kanskje. Innkjøpet kommer hvertfall senere!:)

I dag har forresten søstra Helene bursdag, så gratulerer til deg Helene hvis du ser dette her! Så senere i dag skal familien ut og spise et eller annent sted som Helene bestemmer, det blir koselig.
Men nå skal jeg dra straks, så vi blogges senere!

Hva er dine planer for i dag?

 

Koser meg med Maria!

Halloo, nå er meg og Maria hos mamu og bæba (besteforeldrene hennes). Og vi koser oss skikkelig med godteri og film. Vi har sett på to filmer faktisk. Istad så vi på Jeg reiser alene, og den var faktisk ganske bra, og nå ser vi på my sisters keeper. Selvom vi har sett den flere ganger før er den like trist hver gang, så begge to sitter med tårer i øynene gjennom hele filmen, haha.. For de som ikke har sett den, dere MÅ se den en gang!


Men nå skal vi se resten av filmen, og gråte litt! Så vi blogges:)
 

Har du sett My sisters keeper?


 

Vinnerne av vurderingene !

Heisann, nå har jeg trekt vinnerene, eller jeg gjorde det jo egentlig i går, men da var jeg så sliten så jeg orka ikke lage innlegg. Uansett, her kommer vinnerne !

 

Nr.1 ble http://elisabethworld.blogg.no/ !

 

Vurdering: Headeren var utrolig fin og med en gang jeg ser den tenker jeg at du ser ut som en utrolig søt jente. Designet passer bra til og det er veldig ryddig, enkelt og fint. Du skriver bra og har ikke noen skrivefeil som jeg har sett hvertfall. Du tar utrolig fine bilder også er de ganske store noe som jeg syns er veldig bra. Du kunne gjerne blogga litt oftere, men ellers så er alt ganske bra!

 

karakter: 5+

 


 


Nr.2 ble http://ingeeb0rg.blogg.no/ !

 Vurdering: Designet ditt er kjempeenkelt, men også utrolig fint. Du mangler header, noe som egentlig er litt dumt, for headeren viser litt hvem man er på en måte. Du skriver veldig bra og virker som en utrolig søt jente. Bildene dine er veldig fine og er passe størrelse. jeg likte bloggen din veldig godt og du skriver interessant!

 

Karakter: 5

 

 


 

 

Nr. 3 ble http://asemo.blogg.no/ !

 

 

Vurdering: Headern din var utrolig kul og passet veldig bra til designet, og designet var veldig fint og ryddig. Jeg føler ikke man helt får se hvem du egentlig er, noe som er litt dumt. Du skriver veldig lite på hvert innlegg og har utrolig små bilder, det er litt dumt egentlig, for jeg liker best å lese blogger med store tydelige bilder, og litt mer skrift. Du har veldig lite bilder av deg selv, så det burde du kanskje ha litt mer av:)

Karakter: 3+

 


 

Hva syntes du om vurderingene?

 

Vil du bli vurdert?

hei,jeg har egentlig veldig lyst å vurdere noen blogger, så derfor trekker jeg 3 blogger som jeg skal vurdere. Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget. Jo mer du kommenterer, jo større sjanse har du! Trekker vinneren i kveld:)


Et bilde meg og Tabea tok i går.

 

Husk at jo mer du kommenterer jo større sjanse har du!

 

♥Er du med?

drar til Tabea nå!

Heisann, jeg stod opp ca halv 11 idag, jeg våkna av masse lyder av folk som jobber ute. Det er litt dumt at jeg ikke har fått gardiner enda, siden det blir jo så sinnsykt lyst på rommet mitt om morran... men jaja, får bare leve med det i noen dager til! Snart må jeg gjøre meg klar for å gå til bussen, så jeg kan dra til Tabea. Det er jo sinnsykt fint vær i dag, så vi kommer nok til å være ganske mye ute og gjøre litt forskjellig, og ta masse bilder ogsånn. Også skal vi se på en skikkelig søt film, som har blitt "vår film" på en måte, haha! Det blir hvertfall kjempekoselig.<3 Loveyouuu

Men nå må jeg gjøre meg klar, så da blogges vi nok senere!

Hva skal dere i dag?

 

Må gjøre videoen!

Nå har jeg fått redigert og lasta opp må gjøre videoen på youtube, så her er den:

 

Hva syns du om videoen?

Jeg har fått mac !

Hallo, nå er jeg helt i lykkerus, siden jeg har akkuratt kjøpt meg mac, åååh digger den allerede ♥♥ Det var virkelig på tide med ny pc nå, for min gamle var jo helt klikk, og levde seriøst sitt eget liv. Men nå har jeg jo fått ny, så er suuperfornøyd!

 

Har du mac?

Morgenkos

 


Glad i dag ja:)Hva syntes dere om bildene?

Dagens lille innkjøp!

Heisann, nå har jeg akkuratt trena og dusja, så nå ligger jeg i senga og bare slapper av. Åh, elsker følelsen etter jeg har trena! Litt tidligere idag var jeg i byen og spiste med Helene, så da tok vi en tur innom down town før vi dro, og da kjøpte jeg disse to tinga her:


Shorts fra BikBok.

 
Øyenbryns greie fra H&M.

♥Hva syntes du?

3 videoer å redigere!

Hallo, jeg har vært med Maria i hele dag så har ikke orka å blogge. Men vi lagde faktisk video til bloggen, også filma Maria den spørsmålsrunda om meg, så da blir det tre videoer å redigere for meg, fordi meg og Annika lagde også må gjøre videoen. Så det blir kanskje ikke så veldig mye blogging før jeg har fått de ferdig.

Nå skal jeg og søstra mi se på en film som starter klokka 11. Husker ikke helt hva den heter men den så litt søt ut faktisk. Så da må jeg ned og ordne popcorn ogsånn! hehe.


Sorry for lite bilde..

Hva gjør du i kveld?

Når skal det egentlig bli sommer?

Nå er jeg seriøst lei av regnværet. Dette skal liksom være sommerferie med sol! Det har jo vært noen sol dager innimellom, men det skulle vært omtrent hver dag. Jeg har ikke noe sommerfølelse enda for og si det sånn, og det trur jeg ikke så mange andre har heller.. Nå venter jeg bare på at det kommer mange dager etter hverandre med sol og fint vær, så jeg kan få vært masse ute! 

Det er jo veldig koslig med regn en gang i blandt så man kan være inne å se på film hele dagen og bare ligge i senga å slappe av da. Senere kommer Tabea hit, dere kan gå inn på bloggen hennes her. og siden det fortsatt er veldig dårlig vær skal vi nok bare være inne og slappe av. Kanskje se om vi finner en film og se på.


<3

Men nå skal jeg gå og trene litt, så da blogges vi!

Er det fint vær der du bor?