august 2012


Hva kan vi videoblogge om?

Hei! Nå er Annika på vei hit, for hun skal nemlig sove her. Det er ganske lenge siden sist, så det blir kjempe koselig! Vi har veldig lyst til å lage en videoblogg, men vet ikke helt hva vi kan gjøre..


Har du noen forslag ?

Videoblogg - lite innkjøp fra Spania

Hei! i sommerferien var jeg jo i Spania, og der kjøpte jeg noen få ting, ikke så mye som jeg trudde jeg skulle gjøre. Jeg har aldri fått tid til å lage den egentlig, så da bare gjorde jeg det nåå:-)

 

Forslag til en bra film?

Hei. I dag etter skolen dro meg og Annika hjem til meg, så skulle jeg egentlig legge ut noen bilder fra skolen, men det går ikke å få de fra iphonen og over til macen, og iphoto har klikka, så ja..... Etter vi var her litt dro vi på dansing, og der begynte vi å lære dansen vi skal ha trur jeg. 

Men ja, det jeg egentlig skulle skrive om er at jeg kjeder meg veldig, og har lyst til å ha en bra film og se, som helst er komedie, jentefilm ellernoe. 


Et bilde av meg og Maria fra helgen:)
 

Har du forslag?

videoblogg - Random #1

haha, jeg kjeder meg veldig i dag, så lagde en videoblogg av masse random, her er den.

 

Hva syntes du?

Videoblogg - spørsmålsrunde

Jeg hadde en spørsmålsrunde for velig lenge siden, så tenkte at jeg bare kunne lage videoen nå.

 

Hva syntes du?

Første dag på dansing!

Hei på dere. I dag starta dansingen for første gang i år, og det var ganske gøy fatisk, og slitsomt! Siden jeg ikke har trena i sommer, haha... Jeg går på dansing med Annika, og vi går på jazzfunk som er i dag, og hiphop som er i morgen, så det gleder jeg meg utrolig mye til også. Jeg elsker følelsen av å danse, og så bra trening det er!

 

Går du på no dansing?

Gårsdagens blogg!

Hei! nå har jeg akkurat trekket vinneren av gårsdagens blogg, og det ble  http://maritafossen.blogg.no/ ! Så gratulerer til deg:-)Vurdering: Headeren din er utrolig fin, og passer ganske bra til designet. Designet er veldig enkelt og ryddig, men også utrolig fint. Du skriver utrolig bra og tar fine bilder, og blogger om mye forskjellig, noe som er veldig bra. Du virker også som en kjempesøt jente!

Karakter: 5+


 

Hva syntes du om vurderinga?

photo: black and white

 

Hva syntes du?

Vil du bli dagens blogg?

Heisann, nå tenkte jeg å ha dagens blogg igjen, så det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å kommentere. Jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du. Vinneren får en vurdering og 5 kommentarer spredt rundt på bloggen, pluss linking i alle innlegga i morgen.


tok bare et photobooth bilde.

Er du med?

Kosekveld!

Hei, istad kom lena hit, og hittil har vi spilt et spill på pcen, også dro vi bort til butikken for å kjøpe taco og godteri, så snart skal vi kose oss med mat, også sikkert film og godterii. Vi skulle egentlig ut og ta bilder, men her regner det, så det blir ikke noe av. Vi gjør det nok i morgen hvis det blir finere da. Det eneste positive med regn er at det er deilig og sitte inne og se på film, pluss at jeg elsker å sove med lyden av regnet♥♥ 


Hva gjør dere i kveld ? 

Lørdag!

Hei!

Nå har meg og Tabea nesten akkurat våkna, eller er faktisk en liten stund siden da, hehe. Og vi har egentlig bare sett på tv og spist potetgull. 

I dag skal Lena kanskje sove her, så deet blir jo koselig! Også mere vet jeg ikke egentlig, skulle egentlig farge håret hos frisøren, men mamma har jo selvfølgelig ikke ringt dit enda, såååee ja....

Hva skal du i dag?

Bestejentene!

<3 

Hva syntes du om bildene?

Video - Spania!

Heisann, når jeg var i Spania filmet jeg litt også, men ikke så mye, så det blir bare en kort video av turen. Også filma jeg ikke når vi var inni barcelona.. Men uansett, her er den :

 

Dårlig...

Hei, jeg vet jeg har vært dårlig til å blogge, men humøret mitt går så opp og ned hele tida, og når jeg ikke er i humør glemmer jeg det bare.. Skal bli bedre! 

Vi starta altså på skolen i går, ferien kunne gjerne vart litt lenger, men sånn er det bare. Vi har fått et nytt bygg på skolen vår som er 100 ganger bedre, så det er jo braa da. Ellers har det egentlig ikke skjedd så veldig mye de siste dagene her. Eller jo! På mandag var jeg jo i tusenfryd med Mara, Sebastian og Roman, og det var utrolig koseliig :-)

 

 


Verdens beste jenter!

 

Føler du deg noen ganger i for dårlig humør til å blogge?

Hjemme!

Hei!

Samme dag som jeg kom hjem fra Spania dro jeg til blokkebukta sammen med tanta, onkelen og søskenbarnet mitt, siden de har campingvogn der. Det var kjempekoslig, og vi skulle egentlig bade skikkelig masse, men det var så mye vind så det ble bare en gang.... Også så vi på film og spilte kort og var en del ute ogsånn. I dag skal jeg endelig få se Maria, bestevenninna mi igjen, og vi skal til tusenfryd imorra! Gleder meg skikkeliig, så derfor skal jeg sove hos hun i dag. Så det blir kosliig.

men nå må jeg pakke ogsånn, så blogges vi senere når jeg er hos Maria!

Hva har du gjort i helgen?

 

Gjesteblogging

Heisann! Akkurat nå er det ikke Sara som blogger, men jeg (Maria, bestevennen til Sara). Grunnen til at jeg blogger er det at Sara er på et sted som heter Blokkebukta. Det er en campingplass, også er hu der med tanta og onkelen sin. Hu fikk ikke sagt ifra at hu skulle være borte hele helga, så derfor skulle jeg gjøre det :-) Det er heller ikke internett der, så da får hu jo ikke blogga... 

 


Hun til høyre er meg da XDXD 

Jeg kommer nok til å komme med et til innlegg idag og imorgen. Så håper dere fortsatt følger med på denne bloggen! det hadde vært supert :-) 
Hva syns du om at jeg gjesteblogger for Sara? 

Bilder - Spania !

Heisann, i natt kom jeg hjem fra Spania, og det var utrolig koselig og fint der! Vi var på et hotel som heter hotel caribe, og det var kjempe nerme portaventura, og for de som ikke vet hva det er, så er det en utrolig stor fornøyelsespark med fem forskjellig land inni på en måte. Jeg orker ikke skrive så mye om turen nå, men her er hvertfall en del bilder:

Tar veldig lang tid, så orker ikke legge ut flere nå.

Hva syntes du om bildene?