september 2012


Video - må gjøre video med maria!

hei, jeg vet det er sånn veldig opp og ned med blogging, så neste gang jeg skal ta pause ellernoe, så sier jeg ifra! er ikke sikkert jeg skal ha flere pauser da.

For en uke siden lagde meg og Maria en må gøre video, så her er den!

 


Hva syns du? 

Bilder - meg og maria

Hva syntes du om bildene?

Forslag til må gjøre video?

Heisann! Lenge siden sist, jeg veeet... Har akkurat kommet hjem fra kino med noen herlige folk, og nå skal jeg bare slappe av og se på tv ogsånt. Men ja, til poengeet.. I morgen skal Maria sove her, så hadde vi lyst til å lage en videoblogg, og da tenkte vi at vi kunne ha en må gjøre video, så da kan dere komme med forslag til oss. Det kan være hva som helst både inne og ute. 

Har du noen forslag?

Videoblogg - photobooth klipp!

Her er en til video fra når Annika sov her, hehe :-)

Hva syns du om videoen?

Videoblogg - meg og annika!

Hei, Annika sov jo hos meg på fredagen, så her er en liten video:)

 


Redigert av Annika.
Hva syntes du?

Søndagskos!

Hallo! Som sagt var jeg hos bestemor og sov der fra i går til i dag, og det var utrolig koselig. Etter jeg var der dro jeg en liten tur til Tabea, og vi bare slappa av og hørte på musikk og sånt. Litt trist at jeg ikke er naboen hennes lenger enkli.. 

Resten av kvelden i dag skal jeg bare slappe av, og jeg har akkurat laget meg en pizza som jeg skal kose meg med. Så det blir deilig og slappe av litt før skolen igjen. 

 

Hva gjør du i kveld?

Videoblogg - innkjøp fra i dag!

Her er innkjøp fra jeg var på brotorvet i dag:)

Hva syntes du om innkjøpene?

I love saturdays!

Heisann! I dag stod meg og Annika opp syykt tidlig, klokka 9 ellerno! Herregud, litt sykt egentlig... Og da bare slapp vi av litt, ordna oss, og tok bussen til brotorvet, og der har vi vært fram til nå. 

Nå skal jeg bare slappe litt av noen timer og spille inn en innkjøpsvideo, før turen går videre til bestemor. Det er så lenge siden jeg har vært der sånn ordentlig å at det var virkelig på tide! Så meg og Lena skal sove der til i morgen.

 

Hva skal du i dag?