oktober 2012


Just girly things

 


Liker du sånne bilder?

Høst Bilder av meg og annika!

Hei, jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg var borte hele dagen, og etter bursdagen til Maria sov jeg hos Annika, og vi var så slitene, så vi la oss nesten med en gang. Litt etter at vi stod opp i dag dro vi hit, også har vi vært ute og tatt litt bilder ogsånn, her er noen:Snart skal vi stelle oss, også dra i bursdag, så vi blogges senere eller i morgen.

Hva syntes du om bildene?

Hvem kjole er finest?

Jeg trenger virkelig en ny kjole nå, kanskje en jeg kan ha på julaften eller noe, og de her var bare så utrolig fine! Men jeg vet ikke helt hvem jeg vil ha da... Hvem syntes du var finest?

 

Bytur med Annika!

Hei! Etter skolen i dag tok meg og Annika bussen til down town, og der gikk vi litt rundt og skikka, også fant vi sånne kule haloween ting ogsånn, har ikke kjøpt noe enda, men skal kanskje det. Så satt vi litt på bergbys og spiste, også kjøpte jeg bursdagsgave til Maria, siden hun skal feire bursdagen i morra, det blir koseliig♥♥

Nå skal jeg ta meg en dusj, også bare slappe av resten av kvelden. Kommer nok et innlegg senere!

Hva gjør du i dag?

Dansing!

Hei, nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra dansinga. Vi har fini ut at vi skal ha på oss sånne politihatter på danseforestillinga, så det blir jo morsomt! Meg og Annika kom ganske tidlig, så derfor gikk vi ut og spurte noen småbarn om vi kunne sparke fotball med de, hahah. De var litt søte da!

Som jeg sikkert har skrivd 5 ganger har vi jo fri imorgen, så resten av kvelden kommer jeg bare til å slappe av og se på film. Haha, han ene gutten skulle ta bilde av oss, og sånn ble det.........


Hva har du gjort i dag?

no school today

Og ikke på tirsdag eller onsdag heller!, wohoo! Som jeg har sagt, har vi jo fri idag, imorra og på onsdag, og det er så sinnsykt deilig!  Nå ligger jeg bare i senga pakket under dyna mi, for det er jo så forferdelig kaldt! også spiser jeg deilig maat♥♥ Senere skal jeg en liten tur til byen med Annika, trukke jeg kommer til å kjøpe noe siden jeg har så lite penger, men får se. Etter vi har vært der, går vi bare bort te dansinga, siden det ikke er så langt. Vi skal på jazzfunk i dag, og jeg gleder meg skikkelig til å få dansa og trent litt igjen,


 Et bilde fra sommern når vi var i vrådal, miss it ! 

 

Har du fri fra skolen?

 

Langhelg!

Heihei, nå sitter jeg i stua til bestemor og slapperav, det er bare internett her nede, og ikke oppe på rommet mitt, haha.. Også spiser jeg lovehearts, det er så godt♥♥ Har seriøst blitt helt hekta på det! Senere i dag skal vi dra på middag hos tante og onkel og søskenbarnet mitt, også skal jeg kanskje være litt med Markus, så det blir koselig! Det er utrolig deilig, for vi har fri helt til onsdag, pga det er planleggingsdag, så da blir det skikkelig langhelg. Jeg skal nok ikke gjøre sånn veldig mye spesielt, bare slappe av, også dra på dansing ogsånn.Nå skal jeg gå opp på rommet, og se på one tree hill, så blogges senere i dag!

Skal dere ha planleggings dag til uka?

Taken 2

Hei! 

I dag har jeg egentlig bare slappet av, sov hos Maria fra i går til i dag, og vi var ute og spiste i går siden hun hadde bursdag som jeg skrevet i det forje innlegget. Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, for meg og Annika har vært på kino. vi så "Taken 2" og den var dritbra! Jeg trudde egentlig at den kanskje ikke ble så bra siden 1'ern var også det, og da pleier 2'ern noen ganger å bli litt dårligere, men det var den absolutt ikke! Den var sinnsykt spennede under hele filmen, og jeg bare elsker sånne filmer! er jo veldig mye skyting, men det gjør ikke noe. Jeg anbefaler dere å se den om dere liker spennende filmer! Også er det jo lurt og se 1'ern først.

Har du sett Taken 2?

Laang uke!

Heisann, denne uka har gått så forferdelig sakte, og jeg er så utrolig sliten.. I dag hadde jeg matteprøve, og jeg trur faktisk det gikk ganske bra! Hver gang jeg trur det går bra, får jeg skikkelig dårlig resultat da... Men jaja, får bare vente å se. 

Nå sitter jeg å spiser salat og bare slapperav. Det er så deilig med helg nåå! Og i tilleg har skolen vår fri på mandag,tirsdag og onsdag fordi det er planleggingsdag, så det blir jo utrolig deilig. Senere skal jeg dra på peppes med verdensbeste Maria og familien hennes, for hun har nemlig bursdag i dag! så gratulerer med dagen til deg vennen! Hun skal ta med kameraet sitt, så det kommer nok en del bilder her når jeg kommer hjem.har du en venn som har bursdag i dag?

 

Thursday!

Hei!   I dag etter skolen dro jeg og Tabea til eidanger for å møte Trym og Thomas, så dro vi hjem til Thomas og bare slappa av der, så skulle jeg hjem da, også når jeg hadde kommet nesten hjem, kom jeg på at jeg hadde nøkkelen til huset i bagen, og den glemte jeg igjen! Men heldighvis kom Thomas med den til meg, hvis ikke måtte jeg tatt buss tilbake igjen og gått i pøseregn..... Så tusentakk Thomas,du er best! 

Nå sitter jeg egentlig bare og slapper av under dyna og ser på heart of dixie. Har matteprøve og en framføring i morgen, så det må jeg øve til i løpet av kvelden.... 

 


Søte vovvamii<3


Hva gjør dere i dag?

Følg meg på instagram!

Jeg elsker instagram, blir liksom aldri lei av det! Selvom jeg ikke har brukt det sånn veldig mye da.  Jeg heter sarabaa1, så dere kan gjerne følge meg hvis dere vil, så kanskje jeg følger jeg tilbake!:)

 

@


Hva heter dere på instagram?

Prøver igjen!

Hei! Jeg kjenner jeg savner å blogge nå, og skal prøve igjen. Blogglysten går virkelig opp og ned hele tiden, og hvertfall når det er mye prøver og sånt. Men nå prøver jeg hvertfall å holde det oppe! Siden sist har jeg vell egentlig ikke gjort så veldig mye spesielt, jeg har vært på jentekveld, hatt masse overnattingsbesøk, vært på hyttetur, vært ganske mye ute med folk også gjort lekser ogsånt. 

Jeg vet ikke helt sånn hva jeg skal blogge om fremover ogsånn, så hvis du har noen tips om hva jeg kan blogge om så er det bare å skrive det som kommentar. 

Her er noen bilder fra de siste ukene:

Har forresten også fått verdens beste kjærste<3
Beklager for at alle bildene ble i forskjellige størrelser, men noen er fra iphonen.

Noen tips til hva jeg kan blogge om?