november 2012


Pretty little liars

Heihei, nå har meg og Annika akkurat spist deilig taco, og vært litt ute og tatt bilder, så nå bare sitter vi i senga og slapper av med pretty little liars. Om du ikke har sett serien, så anbefaler jeg den virkelig, den er utrolig spennende og bra! Som sagt skal jo vi til Kari etterpå, og det kommer nok til å bli utrolig koselig. Så da blogger jeg nok til kvelden igjen.


Ser du på pretty little liars?

Endelig fredag!

Hei, nå skal det virkelig bli godt med helg! Denne uka har egentlig gått litt sakte, og jeg har hatt en del å gjøre, så da blir det deilig å sove litt lenge. På skolen i dag hadde jeg samfunnsfag prøve, siden jeg gikk glipp av den i går, og det gikk veldig bra egentlig, håper på en 4 ellerno. Også har vi bare hatt sånne helt vanlige kjedelige fag... 

Om ikke så lenge drar jeg til Annika, og der skal vi være frem til klokken 7 ellernoe, så drar vi ned til Kari for å se på film. Etter vi har vært der drar meg og Annika hjem til meg, så skal hun sove her, så det blir jo koslig. Pluss at det er jo 1.desember i morgen og da skal vi lage pepperkaker og kanskje pynte rommet mitt med julepynt, ååh som jeg gleder meg til juul! ♥♥ 


åå, denne er så sinnsykt god! vi kjøper den ofte til å ha i mattetimen, hihii.


Iphone kvalitet (Y)


Hva skal du idag? gleder du deg til desember?

Thursday!

Hei, i dag på skolen ble jeg veldig dårlig når sånn ca halve dagen hadde gått, så da dro jeg hjem. Når jeg kom hjem la jeg meg ned i senga og sovna med en gang, herregud jeg var så trøtt! Og det er jeg fortsatt for å si det sånn. 

Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av og gjøre litt lekser til i morgen, og siden jeg gikk glipp av prøven i dag, må jeg ta den i morra, så jaa... Også har jeg biler (godteri) som jeg kan trøste meg med daa, yeeey!


ÅÅhh, det er så godt! men snart har jeg spist de opp, heh.

 

Hva gjør du i dag?

er det noen som kan lage en header til meg?

Hei, jeg vet ikke hvorfor, men man kan ikke se headeren min på designet mitt lenger, eller så er det bare på min pc, jeg vet ikke. Uansett er jeg utrolig lei av det, så jeg har lyst på ny header. Om noen er interessert i å lage en til meg, så legg igjen en kommentar her, send melding eller skriv på mail, sara_b_1997@hotmail.com, så sender jeg to eller tre bilder til deg.

Jeg trenger egentlig ikke fortelle så mye om dagen min i dag, jeg har nesten bare sovi og spist, haha spennende dag... Også har jeg hørt litt på julesanger ogsånn da. Åå jeg gleder meg så til juul!

Vil du lage header til meg?

Overnattingsbesøk!

Hei, i dag var meg og Annika på dansing, og etter det dro vi hjem til meg også så vi på film og spiste potetgull, koseliig! Det er faktisk bare to uker til forestillinga, så det var bare denne gangen og neste gang for å øve sånn skikkelig, men jeg trur det går ganske bra. Vi skal ha sånne politihatter, syykt kult! hahaa. 

Nå har Tabea også kommet, og vi skal nok bare slappe av resten av kvelden, for vi skal nemlig på hospitering på skogmo videregående imorra. Jeg tror nok mest sannsynlig jeg skal gå der, så da får jeg se hvordan det er der.

Hva har du gjort i dag?


Gårsdagens blogg blee..

... http://nikar.blogg.no! Du vinner en vurdering og 5 kommentarer på bloggen din:)

Vurdering:

Du skriver helt sinnsykt bra, og har veldig spennende innlegg. Jeg liker også at du varierer litt om hva du blogger om. Du tar utrolig fine bilder, og jeg liker veldig godt at blogger har store bilder, noe som du har, så det er jo utrolig bra. designet ditt er kanskje litt kjedelig, i og med at du bare har helt hvit vanlig bakgrunn, og ikke noe sidemeny.  Alt i alt så virker du som en veldig søt jente, og jeg vil gjerne lese bloggen din videre:)

Karakter: 5-

Hva syntes du om vurderingen?

Vil du bli dages blogg?

Heisann, i dag skal jeg nesten ikke være hjemme, så jeg tenkte å ha dagens blogg, siden jeg fikk et forslag om det. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med, og jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du. Vinneren får en vurdering, og 5 kommentarer spredt rundt på bloggen.


Er du med?

Videoblogg - random #2

Hei, nå har jeg laga en videoblogg med litt forskjellige klipp, så her er den:

 


Ta på 720p for best kvalitet.

Hva syntes du om videoen?

Forslag til hva jeg kan blogge om?

Heisann, sist gang jeg begynte å blogge igjen sa jeg at jeg ikke skulle plutselig ta en pause, men det skjedde noe som jeg helst ikke vil ta her, så jeg orka rett og slett ikke. Nå skal jeg starte igjen, og håper jeg greier å blogge hver dag, skal prøve på det. Nå som det er snart desember blir det jo en del å blogge om,  jeg skal virkelig prøøve å blogge flere gager om dagen.  Vi er endelig ferdig med alle tentamene, så det er jo utrolig deilig. Vi har bare noen få prøver ogsånn igjen før jul. 

I det siste har jeg egentlig ikke gjort så mye, bare vært litt med venner og kjærsten ogsånn, og slappa av. I kveld skal jeg på kino med Annika, vi skal se Twilight, og jeg gleder meg no helt sykt til å se den! Håper virkelig at den er braa. Etter vi har sett den skal jeg sove hos Annika, så det blir jo koselig. Jeg kommer kanskje med et innlegg senere i kveld, hvis ikke kommer det i morgen.


<3

Meen, det jeg egentlig skulle si, var å spørre om dere har noen tips til hva jeg kan blogge om, hvis det er en gang jeg ikke aner eller har noe å blogge om, så gjerne kom med forslag.

Hva vil dere lese om på min blogg?

Min skoledag!

Hei, nå er jeg hos Annika, og her skal jeg være fram til klokka fem, siden jeg skal på konferansetime. Jeg hater det, og gruer meg alltid. Så får håpe det går fint. Vi skal nok bare slappe av og se om det er noen lekser å gjøre. 

På skolen holder vi på å skrive debattartikkel på nynorsk, og herregud det er vanskelig! Men er heldighvis snart ferdig da. Ellers idag har vi jobba med et prosjekt i rle, også har vi hatt samfunnsfag, der hvor vi egentlig skulle si litt om en sak og lage en liten presentasjon i grupper, men gruppa vår misforstod veldig, så vi gjorde feil, haha... 

Etter konferansetimen drar meg og mamma til torp for å hente søstra mi som kommer hjem fra Trondheim, så det blir jo koselig!

Hva skal du i dag?