desember 2012


ukens spørsmål!

Hei, nå skal jeg ha ukens spørsmål igjen, og det kaan hende jeg tar det på video, jeg får se. Jeg svarer nok i løpet av denne uken, men vet ikke helt når enda. Så det er bare å komme med masse spørsmål:)


Vakkert.

Hva lurer du på?

Tok en mini pause!

Hei, siden det er jul, har jeg hatt så mye å gjøre, og jeg har ikke fått tid til å bloggen, men nå er jeg tilbake igjen! Akkurat nå er Maria hos meg, hun har sovet hos meg fra i går, og vi har hatt one tree hill maraton, spist taco, tatt bilder og bare slappa av. Snart skal hun bli hentet, og da drar jeg til Markus en tur, også senere skal jeg ut å spise med familien. Det blir en utrolig koselig dag. 

De siste dagene har jeg vært mye på familiebesøk ogsånt, sovet hos bestemor, spist masse deilig mat osv. Det er utrolig trist at det snart er over.. Men jeg ser hvertfall utrolig fram til nyttårsaften, skal bli utrolig koselig!

Har du hatt det bra i jula?

Ser frem til en bra kveld!

Hei, litt tidligere i dag dro vi til tanta, onkelen og søskenbarnet for å spise grøt, og det var utrolig koselig. Jeg håpet på å få mandelen, men det fikk jeg ikke da, haha. Og der var vi i noen timer, så dro kom vi hjem nesten akkurat, og nå sitter jeg og venter på at Tabea skal komme, så skal vi feire lillejulaften sammen. For de som ikke vet, så har vi en tradisjon at vi feirer sammen vært år og åpner gaver fra venner, også ser vi på Mikkes jul i anneby, den er så søt og koselig! 


Haha, måtte bare ta et random bilde fra tidligere i dag. Fin caps!!  
Men nå må jeg gå, for nå kom Tabea!


Hva gjør du i kveld? 

Photo: BokehHva syntes du om bildene?

Christmas feeling!Nå har jeg faktisk fått litt julestemning, vi har akkurat pyntet ferdig juletreet, og nå skal vi kose oss med litt julekaker og se på film. Bare to dager til julaften!! Det er litt sykt hvor fort tida går egentlig.

Hva syntes du om bildene?

Video - Tabea synger Jar of hearts!

På torsdag hadde vi juleshow på skolen, og det var utrolig mange flinke sangere der! Også var en som dansa og hu var helt sykt flink! Men hvertfall så filmet jeg Tabea når hun sang, så her er videoen:

 

Hva syns du?

Koselig dag med kjærsten!

Hei, i dag var det jo siste skoledag, og vi gjorde egentlig ikke en dritt, bare venta hele dagen på å få karakterkortet. Jeg ble utrolig skuffet når jeg så på det, hadde forventet mye mer! Men jaja, skal få bedre til neste år! Jeg ga også julegavene til vennene mine idag, også fikk jeg jo tilbake, så jeg bare gleeder meg til å åpne de på lillejulaften!

Etter skolen tok jeg buss hjem, også ble Markus med, og det var veldig koselig. Vi så på tv og bare slappet  av egentlig, også tok vi noen bilder:)
♥Ossen har din dag vært?

Julegavepakking!

Hei, på skolen i dag hadde vi juleshow, og det er helt sykt hvor flinke alle sammen var! Jeg har en video av at Tabea synger, så den skal jeg legge ut på youtube snart. Etter skolen dro meg og Maria til byen for å kjøpe de siste gavene, så det var jo ganske deilig å bli ferdig med det. Maria var med meg hjem en tur etter vi var der, og vi bare slappet av og så på tv.

Nå har jeg akkurat sittet å pakket inn alle julegavene som jeg skal ta med til vennene mine på skolen. Det er så utrolig deilig at det er siste skoledag i morgen! Bare fire dager til jul nåå ♥♥


Haha, som dere ser suger jeg til å pakke inn gaver..
Søte snømannen min!:-)

Er du ferdig med alle gavene?

Videoblogg - Sverige!

Hei, for litt over en uke siden var vi i Sverige, så jeg bare satt sammen noen klipp og bilder, og lagde en video av det:)

 


Husk å ta på 720p!
Hva syns du om videoen?

Ukens spørsmål #1

Hvordan Ballkjole skal du ha? Det vet jeg ikke helt enda, men hvertfall lang.
 

Hvem er dine allerbeste venner? Maria, Annika, Tabea og Thomas


Hvordan karakterer har du? 
noen 3'ere og mest 4'ere.
 

Hva vil du jobbe med? Jeg er ikke helt sikker enda, men jeg vil nok jobbe med mennesker.
 

Hvilke blogger leser du? De på topplisten og venne mine sine når de blogger. Jeg ser jo på alle bloggene som kommenterer min også.


Hva må en blogg ha for at du skal lese den? Den burde ha STORE bilder, og ikke sånne bittesmå, helst sånn 700-900px, spørs hva som passer best til designet. Den burde ha et ryddig design og nok tekst. I
 

Hvordan ble deg og Markus kjent? Han begynte først å snakke med meg på facebook, også snakket vi bare mer og mer, også møttes vi en dag. Jeg er utrolig glad for at jeg har møtt Markus, han er helt fantastisk!Hva liker du best med deg selv? Hvis du mener utseende så kanskje øynene.
 

Hva skal du i jula? Jeg skal kose meg med venner og familie, se på masse julefilmer og bare slappe av!


Hva liker du best ved julen? At det er så koseliig, spise masse god mat og kaker, gaver og bare kose seg med venner og famile!


Har du farget håret før? Ja, alt for mange ganger..
 

One Direction eller Justin Bieber? Jb.
 

går du på noen fritidsaktiviteter? Ja jeg går på dans.


Hvem dansekurs går du på? Jeg går på hiphop 3, jazzfunk også skal jeg kaanskje starte på hiphop 2 også. 


Kan du legge ut sminkevideo om hvordan du sminker deg på bursdager, eller hvordan du sminker deg til juleballet eller noe lignende? Kanskje. Jeg pleier noen ganger å prøve å lage sminkevideo, men det er så kleint.


Er det noe du har gått på før som du savner? Ja, jeg savner virkelig å ri nå! Hvilke butikker handler du mest i? Bikbok, gina tricot, h&m osv.


 Shopper du mye? Nei jeg har ikke så mye penger til det, men om jeg har, elsker jeg å shoppe!
 

hvor mange søsken har du? hvor gamle er de? Jeg har to, 21 og 23.
 

favoritt dyr, mat, drikke, godis, potetgull og klær? Hest eller hund, taco, pepsi max, vet ikke, sånn grønn pringles greie, joggebuksee.


hvor skal du feire julaften? Hjemme.


hva pleier du å spise på julaften? Vi pleier å ha ribbe, men jeg liker det ikke, haha.


hva pleier du å spise på nytårsaften? Kalkun.


hva skal du søke på vgs og hvorfor? Mest sannsynlig har jeg tenkt til å søke helse og sosial, fordi jeg vil jobbe med mennesker som ahr det vanskelig eller trenger hjelp.


 

Noe du lurer på til neste gang? 

Christmas tree

Hei, nå har jeg akkuratt satt opp et lite juletre på rommet mitt, og pyntet det med lys og litt juletrepynt, Det er så herlig å tenke på at det snart er juul♥♥ Snart skal jeg ned og spise julekaker og se på film med familien, så det blir jo ganske koselig!


litt skeivt, haha.

Hva syntes du om bildene? 

Kalendergave!

Hei, som sagt har jeg sånn kalender at jeg får en gave av mamma hver søndag, pluss at jeg har sjokolade kalender. Så i dag fikk jeg en utrolig kul neglelakk fra Essie, og de er de beste neglelakkene! Også fikk jeg to par pusesokker fra Cubus, og det trengte jeg nå, så det er jo braa.


Har dere fått kalendergave i dag?

Nærmer seg juul !

Hei, jeg har desverre hatt så sykt mye greier denne uka så jeg har ikke rekt å blogge. På onsdag fikk vi vite hva vi kom opp i på muntlig, og jeg kom opp i spank, jeg ble såå sinna!! Tabea kom også opp i det, så derfor gjorde vi det sammen, og det gikk ikke sånn veldig bra egentlig, men vi jobba mye hvertfall! 

Nå har jeg pyntet med noen koslige juleting på rommet mitt, og jeg gleder meg så sinnsykt til juul, til mandag er det en uke til! Helt sykt. Snart skal jeg også sette opp juletreet mitt på rommet, så det blir jo koseliig! 

Men nå skal jeg spise litt, også stikker jeg til Markuus♥♥


Pen

 

Hva gjør du i kveld?

de siste dagene!

hei og unnskyld for ingen blogging siden fredag, jeg har bare hatt litt mye å gjøre.. Men ja, på lørdag var jeg i Sverige med Annika og Tabea for å handle julegaver ogsånn, og det var utrolig koselig! Jeg holder på å redigere en video derfra faktisk, og den kommer sikkert i løpet av de neste dagene, får se hva jeg har tid til. På søndag var verdens beste Markus her, og vi bare slappa av ogsånn, også øvde jeg på spansk fremføring helt til klokka 1 for ingen grunn!! fordi jeg trudde jeg skulle framføre i dag, men det skulle jeg ikke.. 

I dag rett etter skolen dro meg og Annika rett til dansinga, for vi hadde nemlig en jule forestilling i dag, og det gikk ganske bra egentlig. Også nåå skal jeg øve til engelsk framføring i morgen, og på onsdag skal jeg få vite hva jeg kommer opp i på muntlig tentamen, ååhh det er så mye greier nå for tiden! Jeg gleder meg virkelig til til vi slutter på skolen og jeg kan ta livet litt chill igjen..

♥Hvordan har din helg vært?

Kosekveld med Annika!

Hei, nå er Annika her, også kommer Tabea litt senere, for i morgen skal vi til Sverige, åå jeg gleder meg no sykt! Vi skal dra dit utrolig tidlig, så vi kommer ikke så sent hjem. Det blir godt å få kjøpt noen julegaver! Men blogger mer om det i morgen.

Nå skal meg og Annika se på step up 3, også skal vi nok bare slappe av resten av kvleden og prøve å legge oss litt tidlig.


Hva gjør du i kveld?

Lukkertid!

Hei, i dag har jeg egentlig bare spist, sovi, spist og sovi igjen, haha. Sykt spennende dag! Men ja, siden jeg har kjedet meg veldig i dag ville jeg ta noen bilder med kameraet mitt, også fant jeg en lommelykt, så derfor tok jeg noen lukkertid bilder, jeg trudde egentlig ikke det skulle funke så veldig, men det gjorde det!


Haha, fine meg i bakgrunn.


Hva syntes du om bildene?

Farget håret

Hei, i dag etter skolen dro jeg en rask tur hjem og spiste, så dro jeg til frisøren. Jeg hadde sånn sykt stygg hårfarge, og håret mitt var skikkelig slitt, så jeg fikk farget og klippet det. Jeg elsker alltid håret etter jeg har farga det hos frisøren, det lukter så syykt godt og er helt silkemykt ♥♥  Jeg tenkte ikke på at jeg kunne ta et før og et etter bilde, så dere kunne se forskjellen, men hvertfall ble det sånn her:


Var kanskje litt annerledes på bilde, men sånn ca sånn da.
 

Hva syns du?

Wants

1.  Finner du her.    2. Finner du her.   3. Finner du her.   4. Finner du her.


♥Hvem likte du best?

Ukens spørsmål!

Heisann, nå tenkte jeg å ha ukens sprøsmål, bare for å ha noe å blogge om egentlig. Jeg kommer mest sannsynlig til å svare på video, og det gjør jeg sikkert på slutten av denne uken. 


Hva lurer du på?

mandag

Hei, nå har jeg tatt en laang deilig dusj etter å ha vært på dansinga. Vi skal ha forestilling neste uke, så vi brukte bare tiden til å gå gjennom dansen ogsånn. Etter skolen dro meg og Maria hjem til Tabea, og der var vi kanskje en time, så var jeg med Maria hjem til hu. Vi gjorde ikke så mye egentlig, bare slappa av helt til broren min kom og hentet meg. 

Jeg har pakket inn noen kalendergaver til Tabea, siden vi kjøper kalendergave til hverandre vært år. Det er en tradisjon vi har, haha. Også nåå har jeg akkurat laget meg deilig pizza som jeg skal spise mens jeg ser på en eller annen film.

Ha en fin kveld ! 

Christmas

åå,jeg får så sinnsykt mye inspirasjon og julefølelse når jeg ser på julebilder ogsånn, disse bildene er fra weheartit:

Får du inspirasjon av sånne bilder?

advents kalender og pepperkake baking!

Hei, i går hadde jeg ikke så god tid, så rakk desverre ikke å blogge. Etter at meg og Annika stod opp igår baka vi pepperkaker, og de ble utrolig gode. Også laga vi sånne store hjerter som vi skal pynte og henge i vinduet. Også skal vi spare de helt til julaften og spise de da. Når i var ferdig med å lage de, gikk vi og ordna oss, også dro vi en liten tur til Vegard med noen andre folk, også etter det dro jeg på jentekveld hos Silje. Det var utrolig koselig! 

Når jeg stod opp gikk jeg ned, og der lå adventsgava mi. Jeg får nemlig ikke sånn gave hver dag, jeg får heller en større gave hver advent. Pluss at jeg har kinderkalender da. I gaven jeg åpnet i dag var det en leppestift som var knæsj rød, og det ble jeg utrolig glad for! Jeg har hatt lyst til å kjøpe det hele tida, men har aldri gjort det.

 

Ossen kalender har du? hva syntes du om bildene?