Photo


Black and white
Hva syntes du om bildene?

Photo: BokehHva syntes du om bildene?

Nærmer seg juul !

Hei, jeg har desverre hatt så sykt mye greier denne uka så jeg har ikke rekt å blogge. På onsdag fikk vi vite hva vi kom opp i på muntlig, og jeg kom opp i spank, jeg ble såå sinna!! Tabea kom også opp i det, så derfor gjorde vi det sammen, og det gikk ikke sånn veldig bra egentlig, men vi jobba mye hvertfall! 

Nå har jeg pyntet med noen koslige juleting på rommet mitt, og jeg gleder meg så sinnsykt til juul, til mandag er det en uke til! Helt sykt. Snart skal jeg også sette opp juletreet mitt på rommet, så det blir jo koseliig! 

Men nå skal jeg spise litt, også stikker jeg til Markuus♥♥


Pen

 

Hva gjør du i kveld?

de siste dagene!

hei og unnskyld for ingen blogging siden fredag, jeg har bare hatt litt mye å gjøre.. Men ja, på lørdag var jeg i Sverige med Annika og Tabea for å handle julegaver ogsånn, og det var utrolig koselig! Jeg holder på å redigere en video derfra faktisk, og den kommer sikkert i løpet av de neste dagene, får se hva jeg har tid til. På søndag var verdens beste Markus her, og vi bare slappa av ogsånn, også øvde jeg på spansk fremføring helt til klokka 1 for ingen grunn!! fordi jeg trudde jeg skulle framføre i dag, men det skulle jeg ikke.. 

I dag rett etter skolen dro meg og Annika rett til dansinga, for vi hadde nemlig en jule forestilling i dag, og det gikk ganske bra egentlig. Også nåå skal jeg øve til engelsk framføring i morgen, og på onsdag skal jeg få vite hva jeg kommer opp i på muntlig tentamen, ååhh det er så mye greier nå for tiden! Jeg gleder meg virkelig til til vi slutter på skolen og jeg kan ta livet litt chill igjen..

♥Hvordan har din helg vært?

Lukkertid!

Hei, i dag har jeg egentlig bare spist, sovi, spist og sovi igjen, haha. Sykt spennende dag! Men ja, siden jeg har kjedet meg veldig i dag ville jeg ta noen bilder med kameraet mitt, også fant jeg en lommelykt, så derfor tok jeg noen lukkertid bilder, jeg trudde egentlig ikke det skulle funke så veldig, men det gjorde det!


Haha, fine meg i bakgrunn.


Hva syntes du om bildene?