ukas spørsmål


Ukens spørsmål #3

Hei, denne gangen tar jeg det ikke på video, men jeg lover at jeg skal gjøre det neste gang!

 

Hva liker du best med dansing? Jeg liker at det er utrolig gøy, veldig bra trening, og det er rett og slett noe jeg elsker å gjøre!
 

Hvilken dans er det du danser? Jeg danser hip hop og jazzfunk.
 

Har du tenkt til å gå på danselinjen? Jeg tenkte å gjøre det først, men så har jeg ikke gode nok karakterer, og jeg er heller ikke sånn syyykt flink til å danse.
 

Hvilen blogger leser du? Jeg leser utrolig mange, så kan vel egentlig lage et eget innlegg om det snart.


Hva må en blogg ha for at du skal lese den?  Den må ha et ryddig design, passe med tekst og STORE bilder, ikke bare sånn 400px liksom, helst sånn 700-900.


Noen du ikke kan leve uten? Jeg hadde virkelig ikke klart meg uten familien, vennene og kjærsten min!


Det beste du liker ved dine bestevenner? De støtter meg når jeg trenger det, og jeg kan være meg selv og ha det gøy med de:)


Er det et spesielt sted du savner? jeg savner utrolig mange steder jeg har vært, men spesielt Spania!Hvor vil du dra akkurat nå? USA, Paris eller Mexico.
 

Ditt fav syden sted? Det beste stedet jeg har vært til nå, er Spania, for der var det både bading, shopping og karuseller! Men Kypros er også veldig bra.


Hva skal du i vinterferien? Jeg skal på jentekveld, være litt med kjærsten og på hytta med Maria. Det blir en utrolig bra ferie!:)


Noe spesielt du ser fram til dette året? Det er ikke noe spesielt trur jeg, gleder meg mest til sommerferien da! også gleder jeg meg litt til å starte på ny skole.


Hva skal du søke på vgs? Jeg skal søke helse og sosial på Skogmo.
 

Gleder du deg til vgs? hvorfor, hvorfor ikke? Jeg gleder meg til å starte på nytt på en måte, men kommer nok til å savne ungdomskolen litt, for blir mye mer jobbing ogsånt, pluss at jeg er ganske skolelei.


Hva skal du til sommerferien? Jeg har ikke planglagt så mye, men hvertfall til Mo i rana og Oslo med Annika. Også skal jeg nok på båttur ogsånn med Markus!
 

Savner du sommeren? JA! savner det no helt sykt, er jo alltid deilig med sommerfeire, og sommern 2012 var utrolig bra, bortsett fra at vi flytta fra huset vårt med basseng da.


Har du vært i London noen gang? Ja, og det var utrolig bra der! Men jeg gikk i fjerde klasse ellerno, så var ikke så glad i shopping.. Skulle gjerne dratt dit igjen nå!


Hvem kjendiser har du sett live? Jeg har vært på både Taylor Swift og Nicki Minaj konsert, og jeg stod en meter fra Taylor swift, omg!! Også skal meg og Annika på Rihanna til sommeren.


Hvilken mobil og pc har du? Jeg har Iphone og mac, and I loove it ♥♥


favoritt sangen din? Det er så utrolig mange, men "stay" av rihanna er så fiin!
 

Hva er din yndlingsmat og drikke? Taco eller lasagne, og Pepsi Max!


Hva vil du bli når du blir stor? Jeg vet ikke helt ennå, men noe innen helse og sosial. 


Hvem serier ser du på? Jeg ser på Pretty Little Liars, The Walking dead, 90210, Heart of Dixie og One tree Hill. Jeg anbefaler alle disse seriene!


Hva liker du best ved Markus? Jeg liker alt ved han, han støtter meg når jeg trenger det,  jeg kan være helt meg selv med han og vi ler og har det koslig hele tiden, og hvis vi krangler sier han unnskyld med en gang og sier de søteste og mest rørende ting! Han er helt perfekt i mine øyne ♥


Dere har nok sett dette bildet her før, men jaja:)


Hva lurer du på til neste gang?


 

Ukens spørsmål!

Hei, i dag etter skolen dro jeg en liten tur til byen, også rett på dansing, og der var jeg i tre timer.  Elsker følelsen av å ikke tenke på noe og bare danse, ååh♥♥  Men ja, nå skal jeg ha ukens spørsmål igjen, så da er det bare å spørre i vei om alt mulig! Jeg tar den på video om det ikke blir alt for kleint, hehe.
Tommel opp wohoo


Hva lurer du på?

ukens spørsmål!

Hei, nå skal jeg ha ukens spørsmål igjen, og det kaan hende jeg tar det på video, jeg får se. Jeg svarer nok i løpet av denne uken, men vet ikke helt når enda. Så det er bare å komme med masse spørsmål:)


Vakkert.

Hva lurer du på?

Ukens spørsmål #1

Hvordan Ballkjole skal du ha? Det vet jeg ikke helt enda, men hvertfall lang.
 

Hvem er dine allerbeste venner? Maria, Annika, Tabea og Thomas


Hvordan karakterer har du? 
noen 3'ere og mest 4'ere.
 

Hva vil du jobbe med? Jeg er ikke helt sikker enda, men jeg vil nok jobbe med mennesker.
 

Hvilke blogger leser du? De på topplisten og venne mine sine når de blogger. Jeg ser jo på alle bloggene som kommenterer min også.


Hva må en blogg ha for at du skal lese den? Den burde ha STORE bilder, og ikke sånne bittesmå, helst sånn 700-900px, spørs hva som passer best til designet. Den burde ha et ryddig design og nok tekst. I
 

Hvordan ble deg og Markus kjent? Han begynte først å snakke med meg på facebook, også snakket vi bare mer og mer, også møttes vi en dag. Jeg er utrolig glad for at jeg har møtt Markus, han er helt fantastisk!Hva liker du best med deg selv? Hvis du mener utseende så kanskje øynene.
 

Hva skal du i jula? Jeg skal kose meg med venner og familie, se på masse julefilmer og bare slappe av!


Hva liker du best ved julen? At det er så koseliig, spise masse god mat og kaker, gaver og bare kose seg med venner og famile!


Har du farget håret før? Ja, alt for mange ganger..
 

One Direction eller Justin Bieber? Jb.
 

går du på noen fritidsaktiviteter? Ja jeg går på dans.


Hvem dansekurs går du på? Jeg går på hiphop 3, jazzfunk også skal jeg kaanskje starte på hiphop 2 også. 


Kan du legge ut sminkevideo om hvordan du sminker deg på bursdager, eller hvordan du sminker deg til juleballet eller noe lignende? Kanskje. Jeg pleier noen ganger å prøve å lage sminkevideo, men det er så kleint.


Er det noe du har gått på før som du savner? Ja, jeg savner virkelig å ri nå! Hvilke butikker handler du mest i? Bikbok, gina tricot, h&m osv.


 Shopper du mye? Nei jeg har ikke så mye penger til det, men om jeg har, elsker jeg å shoppe!
 

hvor mange søsken har du? hvor gamle er de? Jeg har to, 21 og 23.
 

favoritt dyr, mat, drikke, godis, potetgull og klær? Hest eller hund, taco, pepsi max, vet ikke, sånn grønn pringles greie, joggebuksee.


hvor skal du feire julaften? Hjemme.


hva pleier du å spise på julaften? Vi pleier å ha ribbe, men jeg liker det ikke, haha.


hva pleier du å spise på nytårsaften? Kalkun.


hva skal du søke på vgs og hvorfor? Mest sannsynlig har jeg tenkt til å søke helse og sosial, fordi jeg vil jobbe med mennesker som ahr det vanskelig eller trenger hjelp.


 

Noe du lurer på til neste gang?