Vurderinger


Vinnerne av vurderingene !

Nå har jeg trekket vinnerene, og det er helt tilfeldig hvem det ble av alle sammen, og jeg gidder ikke ta noe karakter eller terningskast denne gangen.

Den første heldige vinneren blee....

http://okisandra.blogg.no/ ! 


 

Førsteinntrykk: Med en gang jeg går inn på bloggen din legger jeg først merke til headeren, den var utrolig fin og bra laget, også ser jeg at du har mange fine bilder, og virker som en veldig søt jente.

 

Design og header: Som sagt, har du en utrolig fin header, som passer bra med designet. Designet er veldig ryddig og fint, også er det veldig enkelt, noe jeg liker. Det er lyse fine farger, noe som er bra, for det er ikke så veldig fint med skikkelig knæsj farge på designet.

 

Innlegg: For det første, har du store bilder som passer helt perfekt, og det er veldig bra. Du tar også veldig fine bilder, og de passer bra til innlegga. Du har ikke veldig mye tekst i innlegga dine, kanskje litt lite noen ganger, men det er bedre enn å ha alt for mye tekst. Du skriver veldig bra, og har lite skrivefeil. Det jeg likte spesielt godt, er at bildene dine gjør det interessant å lese bloggen. Finner egentlig ikke noe jeg syns er negativt:)

 


 

Den andre heldige vinneren bleeee....

 

http://ezel.blogg.no/ !

 

 

 

Førsteinntrykk: Jeg leser jo egentlig bloggen deres fra før, og jeg vil bare si at jeg elsker den! Dere er utrolig flinke. Men det første jeg legger merke til når jeg kommer inn på bloggen, er at dere har et veldig fint og enkelt design, og at dere er to stykker som blogger sammen.

 

Header og design: Dere har ikke noe header akkurat nå, men det gjør ikke noe, for man får se hvem dere er og dere legger jo ut mye bilder. Designet er veldig fint og enkelt, også veldig ryddig!  Og som sagt liker jeg lyse design, så det er jo bra.

 

Innlegg: Dere blogger om mye forskjellig, og jeg syntes at bloggen deres er spennende og lese. Dere skriver rett og slett veldig bra. Det som jeg syntes er utrolig, er at dere er to stykker som greier å ha en blogg sammen, og blogge bra i flere år, det er ikke mange som greier det! Dere tar utrolige fine bilder, og de er store og tydlige. Det er også bra at dere har videoblogger, det er alltid gøy!:)

 

 


 

 

den tredje heldige vinneren blee...

 

http://camillov.blogg.no/

 
Førstseinntrykk: Det første jeg legger merke til, er at du har et veldig kult design, og når jeg blar lenger ned, ser jeg du har mye forskjellige og fine bilder, og du virker som en pen jente.

 

Header og design: Du har ikke noe header med bilder, så man får ikke helt se hvem du er med en gang, men det er bra du hvertfall har navnet ditt der. Det er bra du har meny under headeren, da blir deisgnet ganske ryddig, selvom du burde kanskje hatt en sidemeny med arkiv og kategorier eller et bilde av deg, så man har litt oversikt. Ellers var designet fint og enkelt.

 

Innlegg: Du skriver bra, og du har masse forskjellig innlegg, og ikke bare sånn hverdagsinnlegg, noe som er veldig bra. Du har fine store bilder, som gjør at man har lyst til å lese bloggen din. Du har passe med tekst, og du har også lite skrivefeil. Du har akkurat passe med tekst, ikke for mye, og ikke for lite. Du er veldig flink til å blogge:)

 

 


 

 

 

 

Hva syntes du om vurderingene?

 

 

Vil du bli vurdert?

Heisann, har ikke en dritt å gjøre i dag egentlig, og jeg bare hoster og hoster, så er nok ikke så koslig å være med meg, haha... Men derfor tenkte jeg at jeg skulle ha noen vurderinger, jeg trekker ut 3 stykker, som blir vurdert litt senere i kveld. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med ellernoe, og jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse har du.


Tok bare et bilde fra arkivet, siden jeg er lat.


Er du med?